Borsato: Hèt moment om mee te doen aan The Voice

De handen van Marco Borsato jeuken om met het talent uit de tweede serie van The Voice of Holland aan de slag te gaan. “Ik heb zelf nog niets gehoord van de kandidaten zelf, maar ik hoor dat de aanmeldingen binnenstromen. Het is echt niet normaal wat er gebeurt. Zoveel talent durft de drempel over te stappen om mee te doen na de eerste reeks”, vertelt de kersverse coach aan NLpop.blog.nl. “Ze zien de potentie van Ben Saunders en wat er met hem is gebeurd. Hij heeft niet alleen de wind in de zeilen gehad, maar bijna een orkaan. Dat zegt iets over de potentie van het format van The Voice of Holland.”

De zanger maakte gisteren de nominaties voor de TMF Borsato Award bekend, een aanmoedigingsprijs waarop Ben Saunders kans maakt. Het zou zomaar kunnen dat Marco bij een volgende editie van de TMF Awards dus zijn eigen protégé nomineert voor de naar hem vernoemde prijs. “Haha, daar had ik nog niets eens bij stilgestaan, maar het zou zomaar kunnen.”

Dit weekend was er een eerste vergadering waarbij ook de coaches aanwezig waren. Borsato is het enige nieuwe gezicht, Nick & Simon, VanVelzen en Angela Groothuizen beginnen deze zomer aan hun tweede seizoen. Sinds gisteren lopen er spotjes op de RTL-zenders waarbij de coaches een oproep doen voor kandidaten. Volgens de zanger heerst er nu al gezonde rivaliteit waarbij elke coach het beste talent wil binnenhalen.

Borsato: “Natuurlijk motiveer ik zelf ook mensen van wie ik denk dat ze goede sier zouden maken bij The Voice. Ook hoor ik veel theaterbureaus zeggen dat ze veel talent hebben. Dan is dit echt het moment om dat talent in te sturen. The Voice of Holland doet recht aan muziek, je kijkt niet langer naar allemaal failures maar ziet alleen maar succesnummers.”

Zie ook:
- The Voice of Holland 2011 met Marco Borsato als coach
- John de Mol benieuwd naar TVOH-keuzes Marco Borsato
- Marco nomineert Krystl, Ben Saunders, MakeBelieve en GBTTZ voor TMF Borsato Award

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>