Go Back to the Zoo met festivaleditie Benny Blisto

Volgende maand komt Go Back to the Zoo met een nieuwe release. Het gaat om de festivaleditie van debuut-cd Benny Blisto, welke vorige zomer uitkwam en meteen in de top 10 belandde van de Album Top 100.

“Op de re-issue staan twee nummers die we al klaar hadden voor Benny Blisto, maar nu in een nieuw jasje zijn gestoken. We hebben ze net opgenomen en het is heel vet geworden”, vertelt zanger Cas Hieltjes aan NLpop. Bij de festivaleditie komt ook een bonus-dvd met een registratie van het uitverkochte Paradiso-concert.

Gisteren werd bekend dat Go Back to the Zoo is genomineerd voor de TMF Borsato Award, een aanmoedigingsprijs waarbij de zanger zelf de nominaties bepaalt. “Marco Borsato is wel classic, toch? Toevallig hadden we het er net nog over, die videoclip bij Dromen Zijn Bedrog, dat hij op een bezemsteel luchtgitaar speelt. Dat was echt vet”, vindt Go Back to the Zoo. “Marco Borsato is echt een grote naam. Hij heeft heel veel hits gezongen, volgens mij niet allemaal geschreven, maar wel gezongen. Het is heel cool dat hij ons heeft uitgezocht.”

Vorige week won Go Back to the Zoo al twee 3fm Awards voor beste band en beste rock-artiest. De band zal ook spelen tijdens het TMF Awards Festival. Een dag later staan ze op Pinkpop.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>