Huh? Album Jim geen succes in hitlijst, toch 40.000 keer verkocht

Jim

Raar maar waar. Dance With Me van Jim steeg in de tweede week van 48 naar 34 en toch heeft de Egmondse zanger een gouden plaat gekregen. Dan zou je zeggen dat hij al lang in de top 10 had moeten staan.

facebook share facebook share

120 Reacties // Reageer

120 thoughts on “Huh? Album Jim geen succes in hitlijst, toch 40.000 keer verkocht

  1. tjitske tammenga

    een machtig mooie cd van jim bakkum die om de eeen of andere reden ondanks de gouden status niet in de top beland .dat zet je aan het denken.

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Ik heb gehoord dat de cd ook veel in tankstations en supermarkten wordt verkocht, en dat deze verkopen niet meetellen in de hitlijst. Evengoed blijft het dubieus; wat voor zin heeft een hitlijst dan nog>

      /   Reply  / 
  3. Eva

    Tis keimooie plaat,en heel veel vriendinnen die tog geen fan zijn van JIM vragen hem voor Sint..ze hebben hem bij mij gehoord en vinden hem vet hibb,
    dusz ik denk dat ie heel veel besteld is ofzow..

      /   Reply  / 
  4. Helen

    Klopt inderdaad zoals hierboven al gezegd heeft. Het album van Jim is naast de reguliere kanalen (FRS en andere CD-winkels) ook op vele andere verkooppunten te krijgen (zoals boekenwinkels, benzinestations, supermarkten) om zo het publiek te bereiken wat normaal gewoon niet meer in de platenzaken komt.
    Zo is het nu eenmaal, het is moeilijk om tegenwoordig nog flink te verkopen met al dat downloaden, maar dit is gewoon een leuk goed in elkaar gezet album wat buiten de platenzaken gretig aftrek vindt.

    En inderdaad.. een hitlijst heeft geen zin, hierin staan toch alleen de door de radio gepushte plaatjes van buitenlandse artiesten als Robbie Williams, Madonna, Kelly Clarkson etc. die op een of andere manier nog wel verkocht worden in de platenzaken.

    Ik vind dit een hele slimme marketingstrategie geweest om een ‘ander’ publiek (namelijk de kijker van DWTS) te bereiken. Top gedaan Jim!

      /   Reply  / 
  5. Madelon

    Ik heb JIM zijn cd ook bij de Bruna gekocht!
    Ben er echt helemaal verslaafd aan,de liedjes zijn voor elk wat wils:Swingend,romantisch,grappig,lekkerrr,
    wat wil je nog meer,echt superleuke cd!

      /   Reply  / 
  6. Astrid

    Ik ben benieuwd hoe “Dance to the music”gaat scoren. Dat is een verzamelcd met nummers van Jim die op zijn eerste twee albums staan. Reuze handig! Dan hoef je niet twee albums te kopen, dat scheelt een hoop geld. Een aanrader dus!

      /   Reply  / 
  7. Amber

    Jim zijn cd Dance with me vind ik zo leuk,
    dat ik er wel 1000 van zou willen kopen…..
    Jim je kan niet meer kapot voor mij,je liedjes zijn keimooi gezongen door jou.

      /   Reply  / 
  8. Ronald

    Ja zo lukt het hem alleen nog he. Bij de reguliere verkoopkanalen blijft het een flop. Gek dat de andere 99 albums in de albumlijst wel scoren met in heel gevallen zelfs platina…
    Sowieso zielig dat een artiest zich zo moet verkopen, ach ja Jim zal nooit echt serieus genomen worden en zeker niet door dit soort acties.
    Probeer het maar via de officiele verkoopkanalen Jim, kijken of je dan werkelijk zo goed verkoopt. Zo ben en blijf je iemand die zijn CD noodgedwongen moet verkopen via bijvoorbeeld een tabakswinkel. Of bij 15 euro aan benzine ofzo. Ik zou me er dood voor schamen… wat zeg je tegen de kids later? Ja eh papa verkocht CD’s via een tabaksboer. Wow… Ik neem het ook niet echt serieus voor mij heb je pas echt een gouden plaat als het via de officiele winkels gaat. Zo lach ik er alleen maar om…Nitwit. Jim is en blijft J(ammerlijk)I(rritant) M(islukt)…

      /   Reply  / 
  9. Birgit

    Jim gaat nu in Mediamarkt promoten,dat zal zeker de verkopen nog meer doen stijgen.Op naar platina ,Jim! Aan je cd kan het niet liggen,die is zo goed,ik luister niets anders..Elke keer vind ik weer een ander liedje het allerallerbeste.
    En de enigste nitwit die er is,de eeuwige Jimhater,Ronald is back in town…
    ach beetje zielig,Jim intussen heeft overvolle agenda en lacht in zijn vuistje om die domme radiostations die niet meewerken.Op tv is hij niet weg te branden,en daar zijn wij heel blij mee.Hij is tenslotte ook bijzonder knap en het oog wil ook wat.

      /   Reply  / 
  10. Ronald

    Ja hij was vorige week ookoveral om zijn album te promoten maar raad eens toen zakte de positie van zijn album in de albumlijsten.
    Ach gossie. En waarom denk je dat zijn verkoop zal toenemen. Hij krijgt er heus geen fans bij ineens. Bij mij bij de sigarenwinkel stond dat schijfje van hem ook en toen is er gevraagd waarom het daar zonnodig moest blijven staan. Jim, de artiest die alleen goud haalt om de CD via andere wegen aan te bieden…Wow!
    Laat hem nou maar eerst goud halen via de officiele verkoop kanalen dan lullen we verder. Loser.

      /   Reply  / 
  11. Ronald

    Ik bedoel bijv. Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Rammstein. Hebben ook allemaal last van het fenomeen downloaden maar halen ook al goud (in de reguliere albumlijst). Dan zijn de onofficiele kanalen nog niet eens meegeteld, dan zijn die albums volgens mij minstens drie keer platina…

      /   Reply  / 
  12. Sandra

    Waarom denk je dat Jim er geen fans bij zal krijgen? Ben ik het vet mee oneens,hij komt binnenkort weer 2 x op tv met zijn tvspecial Dance with me,nml op 4 december RTL4 om 20.00 uur en 26 december RTL5 geloof om 16.00 uur. Dan kijken er vast vet veel mensen,en dan zien ze hoe mooi hij zingt en wat voor leuke liedjes het zijn.
    Dan krijgt hij zeker te weten een hoop nieuwe fans.Ik weet in ieder geval al een hoop nieuwe,mijn oma,tante ,moeder,broer enz.

      /   Reply  / 
  13. Astrid

    Ik denk dat iedereen onderhand Jim wel heeft gezien. Hij is in verschillende programma’s geweest. En overal heeft hij zijn stemgeluid laten horen. Dus dan heeft hij die extra concertuitzendingen niet meer nodig om meer fans te trekken. Het is alleen leuk voor de bestaande jimfans.
    Die liedjes wat hij laat horen zijn allemaal covers, er is er geen eentje wat van hemzelf is. En of hij mooi zingt, daar zijn de meningen over verdeeld.

      /   Reply  / 
  14. Vera

    Als Jim fan zijnde, en dan ben ik eerlijk, vind ik de gouden plaat van Jim op deze manier eigenlijk maar een lachertje. Zo bevestigd die alleen maar het beeld van Jim als marketingproduct. En snoer je de mond van types als Ronald echt niet.
    Jim met een gouden plaat en ze verleizen gelijk alle details uit het oog. Kom op! Een goude plaat via andere verkoopkanalen dan de officiele betekent dus ook geen officiel erkende gouden plaat, maar goed, kan het mis hebben…

      /   Reply  / 
  15. Vera

    O ja, zangtechnisch gezien zijn er betere zangers, dat is nu eenmaal zo. Maar zijn liedjes spreken me aan en dat mag. Maar ik ben wel eerlijk als ik zeg dat er betere zangers zijn.

      /   Reply  / 
  16. Anouk

    Hier een Echte JIM-fan,vind dat je niet zo iets kan zeggen over Jim als je niet weet waar je het over hebt.Marketing-product?waar heb je het over ,en al die andere nederlandse sterren dan die door de radio gesponsord,gepromoot etc,etc worden?? zoals radio-stations,die zowat hele concertzalen aan kaartjes uitgeven en cds als broodjes weggeven en air-play is dat dan geen marketing-product? Nog veel meer als Jim, meisje word wakker! en JIM is zeker wel een hele goede zanger!Ben een liefhebber van heel veel soorten muziek(veel top-40)en JIM is nu al 3 jaar mijn grote favoriet! Echt helemaal geweldig is deze cd van hem.

      /   Reply  / 
  17. Johnny

    Toch wel een coole plaat van Jim,ik draai hem iedere dag wel een keer en soms ook vaker hoor.Maakt mij verder niks uit hoeveel hij verkoopt.

      /   Reply  / 
  18. Danielle

    Weet haast wel zeker dat JIM nog veel meer van deze cd verkoopt,want iedereen die ik ken vind hem mooi,en best veel willen hem kopen of voor de kerst.En die show op tv vonden ze bij ons in de klas allemaal keimooi met ddie dansende kindjes en Elize.
    Ik zou het vet vinden als dat liedje met Elize op single uitkwam,echt zo mooi is dat.

      /   Reply  / 
  19. Ronald

    We zullen zien, maar de notering deze week van het album is al weer flink gedaald…
    Maar toch leuk om te zien dat ze erin blijven geloven…

      /   Reply  / 
  20. Eric

    Het feit dat zelfs Saai Radio(of is het nu Sky?) Jim niet draait zegt genoeg.De hele hype voor deze over de datum zijnde Marsreep slaat nergens op,het is duidelijk dat die ‘verkiezing’ gestaged is,want aan de andere viel niks meer te verdienen,en dat ie daar aan mee deed zegt mij ook weer veel,als je een blijvertje bent,hoef je niet zonodig dit soort dingen te doen.Dat geSMS naar RTL4,wie daadwerkelijk geloofd dat zoiets eerlijk gebeurd,heeft geen bord,maar een compleet serviesgoed voor zn kop.Maar laat die 2 Jimoholics maar in de waan.En nee de verkoop van de 1 euro bak telt ook niet mee.

      /   Reply  / 
  21. Ronald

    Nou in dit geval volgens mij wel Eric. Want in dit geval telt alles mee qua verkoop natuurlijk…

      /   Reply  / 
  22. Helen

    De cd is overigens gewoon overal 15 euro, wat net zoveel is als een cd de normale cd’s in de cd-winkels.

    Deze week is de Cd overigns weer 11 plaatsen gestegen en Jim is net begonnen aan de promotietour bij de media markt.

    Ronald, Eric en al die andere negatievelingen.. ook bij Trijntje en consorten worden de ‘onofficiële verkoopkanalen’ zoals je schrijft gewoon meegeteld hoor. Verkoop vanuit de uitgever naar de handel, telt gewoon mee. En je moet mij eens vertellen wat er anders is aan een CD verkopen bij een boekenwinkel als bij een FRS, de prijs is gelijk dus wat is het verschil????? Dus inderdaad Vera, je hebt het verkeerd. Het is gewoon een officiele gouden plaat.

    Allemaal onzin dus, Jim heeft die gouden plaat gewoon verdient en zo te zien is ie voorlopig nog niet weg uit de lijst!

    En natuurlijk zijn er zangers die op dit moment beter zijn, maar je moet niet vergeten dat Jim net 18 is en 15 jaar toen hij begon. Hij groeit nog elke dag en zijn stem is niet nog uitgegroeid, dus hij heeft nog tijd genoeg om te rijpen en te verbeteren.

      /   Reply  / 
  23. Barry

    Aan R. Als je Jim zo verschrikkelijk vind, waarom besteed je dan zoveel aandacht aan hem? Je volgt zijn hitnoteringen zo te zien op de voet en wacht fijn op reacties van andere mensen om vervolgens Jim opnieuw finaal af te kraken. Gelukkig lopen er 40.000 fijne en positieve mensen rond die waarschijnlijk wel een doel in hun leven hebben.

      /   Reply  / 
  24. Ronald

    Ik volg de hitlijsten Barry, dus ook Jim…da’s wat anders.
    En maak je over mijn doelen in het leven maar niet druk, vriend, die heb ik allang duidelijk voor mezelf. Veel al bereikt (zoals een afgeronde studie, een reis naar Australië wat ik altijd al wilde). En jij? Nog thuis bij mammie zeker, en het verst wat je gedaan hebt is de Belgische Ardennen?
    De stichting Nederlandse top 40 heeft nog steeds de Gouden plaat niet erkend. Omdat? Ja in hun lijst geen commercieel succes he… Laat hem nou maar eerst daar verkopen. lukken al die andere 99 albums ook.
    Ik heb trouwens ook niet gezegd dat ik bijv. een online CD-winkel geen onofficieel verkoopkanaal vind. Dat vind ik dingen als een tabakswinkel (daar kwam ik dat onding tegen namelijk). Maar goed dan heeft iedere CD nu inmiddels wel een gouden status he, dus bijzonder is dat heus niet. Als ie 3 keer platina heeft dan kan je zeggen dat ie het goed gedaan heeft. Ik bedoel zelf een niet rete-commerciele act als bijv. System Of A Down heeft al goud (en zelfs platina) voor hun albums.

      /   Reply  / 
  25. Ronald

    En wat heeft leeftijd te maken met succes. Joss Stone is zelfs nog jonger dan die Jim en die heeft al wereldwijd succes. Dus dat ie 15 was toen ie begon is alleen maar dikke onzin, heeft er niks mee te maken…
    Als Jim dit jaar nog, laten we zeggen, in de top20 komt van de reguliere albumlijst komt neem ik alles terug wat ik hier geschreven heb. Afgesproken?

      /   Reply  / 
  26. Ronald

    Leg uit: ‘Niemand’ kent Spinvis. Zonder programmaatje met wat danspasjes, singletjes bij een hamburgergigant e.d. toch een vette top 15 notering voor zijn nieuwe album. Dat vind ik dan veel knapper…
    Verklaar dat maar eens dan.

      /   Reply  / 
  27. Remko

    Beste Ronald

    Wat maakt het uit waar hij wordt verkocht???
    Het zegt totaal niets over het product. Het geeft geen kwaliteitsindicatie. Hoeveel shitzooi wordt er niet bij de reguliere platenzaak verkocht.
    Ze hebben er ook voor gekozen geen single uit te brengen van dit album. Het is een cover-album met dansnummers die gedraaid kunnen worden door dansscholen en voor mensen thuis die het leuk vinden.

    Wat je van de zang van Jim vind…. veeg ik mijn r**t mee af, aangezien dat een kwestie van smaak is.
    Nee Jim is niet de beste zanger van de wereld maar dat is Guus Meewis of Marco B ook niet. Het gaat om een gevoel wat iemand los kan maken bij je. Dat Jim dat bij jou niet doet… boeien!

    Voorlopig houdt “eendagsvlieg” Jim het al drie jaar vol en weet hij nog steeds platen te verkopen en hindert daarmee klaarblijkelijk gefrustreerde mannetjes die het maar niet kunnen, willen snappen.

      /   Reply  / 
  28. Vera

    Dat zei ik toch ook, Remco?
    Ik vind hem ook niet de beste zanger, en ik ben Jim fan.
    En wie kreeg er gefrustreerde reacties? Ik. Geen echte fan blabla
    Dus waarom val je Ronald aan?
    Er zijn mensen die Jim niks vinden, so be it. DAT moeten gefrustreerde mannetjes en vrouwtjes maar willen of kunnen snappen. Wie is er nu gefrustreerd. Laten wij als fans nou van Jim houden en accepteren dat er mensen zijn die hem helemaal niks vinden. Klaar.

      /   Reply  / 
  29. Eric

    Een echte artiest heeft geen flutprogramma als Idols nodig om bekend te worden,das veels te geforceerd,en looks tellen meer dan talent.En dat is zo bij die Mars reep.
    Wat hebben al die ‘so called talents’ nu bereikt?En kom niet aan met 1ste plaats,want dat kan echt iedereen(zie One Day Fly),das gewoon de hype,niks meer.
    Jody B,Sita,K-Otic noem maar op,ff bekend en dan is bergafwaarts,schijnbaar kan er nog verdiend worden aan Jim,anders is die allang aan de kant gezet,het zijn net sinaasappels,uitknijpen en weggooien…
    Jim had zn HAVO toch niet afgemaakt omdat ie het wel zou redden in de muziek????
    Jim,KASSA 5 ALSJEBLIEFT!!!

      /   Reply  / 
  30. Ronald

    Precies, Eric. Sowieso zegt een nummer 1 hit niets. Veel platen die bijv. in de top 100 allertijden staan hebben die positie nooit behaald. En gebasseerd op pure feiten staan zowel de nr 1 hit als nr 1 album van Jim in de top 15 van minst succesvolste nr 1 hits allertijden, dus…

      /   Reply  / 
  31. Remko

    Wat zeggen die top 100 allertijden nog tegenwoordig. Kijk naar de top 2000 waar de lijst nu wordt aangevoerd door een zeer slechte zanger die het monotoon zingen heeft uitgevonden. Deze zanger wordt overigens door cultuurminnend nederland op handen gedragen en heben hem naar de nummer 1 plaats weten te stemmen. Boudewijn de Groot is er blij mee.

    Nederland gaat slecht met zijn artiesten om. Kom je buiten de landsgrenzen dan hoor je op de radio 80% eigen artiesten en maar 20% uit andere landen op de radio. In nederland is dit andersom.

    Jim heeft gewoon 40000 albums weggezet en. Mooi voor hem.

      /   Reply  / 
  32. Anne

    Echt lachen..Ronald heeft zijn maatje Eric weer van stal gehaald om samen Jim te kraken. Hoe gefixeerd kun je zijn .Overal waar Jim onderwerpen zijn duikt vroeg of later Ronald weer op..veelzeggend..Ja,ik duik ook op,maar ik ben dan ook een rasJimfan en zoek heel Google af naar alles over Jim. Maar over Dance with me terecht dat die goud is! Vind het een gaaf album met leuke nummers die door Jim supernummers zijn geworden.Op dit moment is dit album zo favoriet,ben er echt reuzeblij mee en het maakt mij niets uit waar hij te koop is.Wat mij betreft juist op hoe meer plekken hoe beter;ren dan toch gelijk naar de dichtsbijzijnde om hem te kopen,nietwaar?

      /   Reply  / 
  33. Anne

    Ook verdacht dat Ronald/Eric Jim zo graag achter de kassa zien ,waarschijnlijk zijn jullie samen vakkenvullers?
    Trouwens niets mis mee hoor verder,no offense….maar Jim heeft daar voorlopig geen tijd voor ietsiepietsie te druk met centjes verdienen…

      /   Reply  / 
  34. Ronald

    Achter de kassa zien, waar heb jij het in godsnaam over? En nee ik ben geen vakkenvuller, ik doe heeeeeel iets anders. Maar goed jij zal het beter weten, je kent me natuurlijk… En inderdaad niks mis mee zonder volle vakken kan jij niet een CD kopen met slappe covers ingezongen door een B-zangertje… en je bent nog steeds naief als je denkt dat Jim er rijker van wordt… dat zijn nog steeds de mensen ACHTER Jim en degene van het concept Dancing with the Stars in dit geval. Is het wel zo, laat mij dan maar het bewijs zien van zijn Gooise Villa en zijn wagenpark ofzo…

      /   Reply  / 
  35. Ronald

    En trouwens als je het over gefixeerd hebt ben jij het zeker ook. Nou jij doet het in npositieve zin en ik in negatieve. So? Nog steeds niet verboden, of mag het ene wel en het andere niet in jouw beperkte wereldje? Want o o stel je voor dat er Jim tegenstanders zijn…

      /   Reply  / 
  36. Hoe zielig?

    Het blijkt nog steeds erg moeilijk voor onze Ronald… Jim-fans accepteren en ze eens niet afzeiken… For Gods sake…..

      /   Reply  / 
  37. Ronald

    Hoe zielig onder een schuilnaam je loze kreten te plaatsen…
    Geldt gelukkig andersom ook. Stel je voor dat er Jim tegenstanders zijn. Accepteer dat ook maar eens dan… acceptatie komt van beide kanten he

      /   Reply  / 
  38. Ronald-tegenstander

    Hoezo? ‘Accepteer dat OOK dan maar?’ En ik ben trouwens niet tegen Jim-tegenstanders. Zou wel grappig zijn overigens, een Jim-tegenstander-tegenstander, maar dat terzijde. Ik kan niet wachten op een reactie, maar daar hoef ik gelukkig niet lang op te wachten…. Toch? …. Je gaat me toch niet teleur stellen he?

      /   Reply  / 
  39. Ronald

    Nee hoor… je bent niet tegen. Een fout dingetje over die nitwit en je krijgt het medische woordenboek over je heen geslingerd… ja dan accepteren ze echt dat je geen Jimfan bent… en al ben je een Jim tegenstander-tegenstander, echt dat zal mij een worst wezen…

      /   Reply  / 
  40. Eric

    Ik zou een vakkenvuller zijn?Liever een vakkenvuller dan een zakkenvuller…Maar wees gerust ik heb een goede baan die niks met supermarkten te maken heeft.Ik heb alleen gezegd dat het dom is van die marsreep om zn studie te laten vallen omdat ie denkt dat ie het wel red in de muziek,zelfs profvoetballers zijn niet zo stom en die verdienen meer,maar hebben altijd een backup,je weet nooit wat er gaat gebeuren.
    Maar al die muziekprogramma flutjes hebben dezelfde toekomst…het is ff een hype daarna niks meer.

      /   Reply  / 
  41. Vakkenvuller

    Kan Jim altijd nog vakkenvullen…

      /   Reply  / 
  42. Anne

    Voorlopig is Jim anders weer een jaar onder de panne met Grease,zal hij toch een aardig centje mee verdienen..en hij leert er ook heel veel mee,want hij zit echt niet stil:
    hij gaat zowel acteer-dans-zang-spraaklessen volgen.,dan ook nog optredens enzo..tsja tis een druk baasje..gaat al weer zijn 4e jaar in na Idols!
    en dat voor een zgn eendagsvlieg!(Ronald?/Eric?)Wat is daarop Uw antwoord???

      /   Reply  / 
  43. Ronald

    Laat hem eerst maar uit de kinderpop sector komen en proberen te gaan scoren in het buitenland, dan laat ie zien wat te kunnen. Nu blijft ie toch het stempel kinder/tienerpop behouden… en hem niet allerlei capriolen moeten uithalen om 40.000 albums weg te zetten…
    Zang lessen volgen? Joh hij kende het dus nog niet, nu zeg je hetzelf al…

      /   Reply  / 
  44. Ronald

    O ja, de album top100 over 2005 gezien? Jim komt niet eens bij de beste 100 voor… had ik ook niet verwacht trouwens.

      /   Reply  / 
  45. wat is er mis?

    Wat is er mis met de tienerpopsector? En waarom in godsnaam het buitenland doen als het in Nederland al zo goed gaat? Dus als ik jou goed begrijp stel je pas iets voor als je in het buitenland succes hebt en als meneer Ronald je goed vindt? Wat een onzin! En net of de top 100 ook maar iets zegt over de kwaliteit van de muziek! Pfff.

      /   Reply  / 
  46. ikjimfan

    Zo goed gaa het ook hiet hoor met Jim, er zijn artiesten die stukken beter scoren. Zijn nr 1 album en single staan bij de minst succesvolste allertijden, kijk maar bij de hitfeiten. Ja en wij als Jim fans lijkt het natuurlijk leuk als ie ook wat bekendheid krijgt in het buitenland, want daarmee snoer je types als Eric en Ronald de mond… Niet dan?

      /   Reply  / 
  47. ikjimfan

    En wat zeur je nou watisermis? Stiekem had je hem ook liever in de top100 zien staan en dan had je dat had je niks gezegd over kwaliteit van de muziek, want dan had het ineens wel gekund. En Jim staat er niet in en je zeurt over kwaliteit. Hypocriet! Dus degene die er niet instaan hebben pas kwaliteit? Getsie, hypocriet… en dat zijn dan je medefans…

      /   Reply  / 
  48. ikjimfan/Ronald

    Leuk échte JImfans voor de gek houden,toch?
    Whahahahahah

      /   Reply  / 
  49. Ronald

    Hallo voorgaande poster? Waar heb jij het over? n Beetje kritische fan en je denkt dat ik het ben. Erg zielig vind je niet. Hoe ken ik posten als ik op dit tijdstip eindelijk achter mijn PC zit? Nou?
    Zielig figuur. Echt geobserdeerd he, een fan die een andere mening heeft die jullie niet bevalt… ga in therapie, kan helpen. Die fan heeft wel gelijk dat wel.

      /   Reply  / 
  50. Rogier

    Die Jim. Nee geen marketing product. Als hij niet aan Idols had mee gedaan was hij ook uit eindelijk wel bij de top terecht gekomen. En dancing with the stars, als het programma er niet was geweest, zou die cd ook een succes zijn. en nee het is niet een marketing product omdat het bij hem alleen om de kwaliteit in de muziek gaat. Dat mensen na een dag hard werken in de fabriek even kunnen bijkomen met Jim’s geile cd-tje. ff quality time music zeggen we dan.

    Wat verkocht word is eigenlijk sex. maar in de wat onopvallerre soort!
    Dat verkoopt!
    En nee als het een oude man was geweest was waarschijnlijk de cd even aantrekkelijk om te kopen.. pfff geloof het zelf!!

      /   Reply  / 
  51. Carin

    Ook huisvrouwtjes luisteren graag tijdens een dag hard werken naar JIM!en jazeker is
    het dan great fun en jazeker is hij lekker,
    en jazeker kopen zij al zijn cds etc.
    en ik vind het dan jazeker big quality time!
    dus JIm ga zo door…..

      /   Reply  / 
  52. Annemarie

    Ongelofelijk, ik kom bij toeval op deze site en wat gebeurd hier weer??
    RONALD!!
    Ik dacht dat we van je verlost waren na je mislukte site “showbizz”, maar nee hoor, je gaat gewoon weer door met je gefrusteerde gedrag!!
    OMG, dit is te erg!!
    En weet je wat het allerleukste is?
    Jim lacht zich helemaal rot om types zoals jij.
    Om maar met Jim’s woorden te spreken, daar krijg je een harde huid van!!!

      /   Reply  / 
  53. Ronald

    Nou en, en daar zou ie mij mee hebben. Dat ie om mij lacht… hij doet zijn best maar. Er wordt nog steeds keihard om hem gelachen. En zelfs zijn fans worden kritischer zoals je eerder hier kon lezen…
    En jij bent even gefrustreerd. Jij schijnt Internet af te struinen om te kijken of er ook maar iets negatiefs over Jim gezegd wordt. Laat mij lekker mijn mening hebben, frusty!
    Getsie, zegt ze wat over anderen terwijl ze precies hetzelfde doet…hypocriet. Echt erg met die Jim aanhangers, 1 negatief woordje en ze verliezen elke vorm van realiteitszin…

      /   Reply  / 
  54. Vera

    Dus als ik het goed begrijp willen jullie niet dat ie succes krijgt over de grenzen heen? Joh een beetje fan zou dat toch leuk vinden…Ik zou het hem in ieder geval gunnen

      /   Reply  / 
  55. Vera

    O ja, snik snik, album uit albumlijst verdwenen deze week, na 10 weken al

      /   Reply  / 
  56. jimluffer

    Nou je kunt ophouden met snikken want het is toch al een gouden plaat hoor…
    Ook komt er weer een album aan,dus maak je niet druk..
    Ons wonderkind Jim heeft dit allemaal voor elkaar en intussen werkt hij ook nog aan div projecten:musical/tv-serie.
    2006 another JIM-jaar!

      /   Reply  / 
  57. Ronald

    Hahaha Jimluffer. Wat doe jij in het dagelijks leven, komiek?
    Wonderkind hahaha. Dan weet jij niet wat daar de definitie van is. Maar goed als het een wonderkind is, is ie dus over alle uithoeken van de wereld bekend zeg over 3 jaar. Haha dus je vergelijkt hem met Beethoven en Mozart, die worden als wonderkinderen beschouwd…Laat je nakijken joh!
    ik heb ook 3 projecten wat dingetjes uitgebracht. Ben ik dus eigenlijk ook een wonderkind, dank je.

      /   Reply  / 
  58. jimluffer

    In de volksmond wordt de term “wonderkind”
    ook wel vaker gebruikt,dus niet zo snel een oordeel vellen als ik Jim een wonderkind noem.(zelfs wel eens het 8e wereldwonder).
    Misschien ben jij wel meer op de hoogte van termen zoals:spuit elf/jaloers kreng….

      /   Reply  / 
  59. Annemarie

    Je slaat precies de spijker op de kop jimluffer.
    Ronald zoekt het hele internet af om op elk willekeurig forum of web-log Jim op te zoeken en af te zeiken.
    Hij kan het niet verkroppen dat die jongen zo succesvol is, en probeert op deze manier zijn frustraties van zich af te schrijven.
    Is Marco ook in elke uithoek van de wereld bekend??
    Noem me eens een paar nederlandse artiesten, ze zijn op 1 hand te tellen.
    Laat je zelf nakijken met je projecten!!

      /   Reply  / 
  60. Judy

    ha ha ha ha ha ha

      /   Reply  / 
  61. Ronald

    Welke Marco? Roelofs of Borsato?
    Nee ook niet overal bekend, maar dus ook geen wonderkinderen.
    Waarvor na laten kijken? Ik heb meerder projecten, dus? Dus als je dat hebt moet je je na laten kijken, dat zeg je nu. Dan Jim dus ook met zijn meerdere projecten.
    En ja Marco Roelofs is bekend in meerdere landen en Borsato is ook al bekend in België.
    Jim dat nog niet eens…
    Ik ken die termen spuit 11 niet enzo maar volgens mij jij wel. Dus “Zielige” ‘Loser’ leg maar eens uit jij kent de termen blijkbaar…

      /   Reply  / 
  62. Judy

    ga je eens nuttig maken ronald…

      /   Reply  / 
  63. Ronald

    Dat doe ik al genoeg Judy. Bedankt. Maar jij weet natuurlijk het beste wat ik allemaal onderneem.. Ga jij eerst eens maar leren andermans lening te respecteren…want heb ik vaker gemerkt kunnen ze er niks meer tegen in brengen gaat men loze kreten als de jouwe typen.
    Maar ja mag hoor, ik voel me er niet door aangesproken dus… je doet je best maar.

      /   Reply  / 
  64. Ronald

    Maar goed Judy, je kan met al je andere Jimvriendjes en vriendinnetjes enigszins gaan juichen want ik ga een tijd naar het buitenland, dat komt omdat ik niks nuttigs te doen heb. O ja, kan ik met een van mijn projecten aan de slag en nog voor betaald ook. Ach ja, misschien nog geen gouden plaat maar dit is ook lekker. Ik wens Jim succes met al zijn strubbelingen om bekend te blijven…zie je ik ben de kwaaiste niet wens hem zelfs succes…

      /   Reply  / 
  65. Ronald

    lening in post 63 is natuurlijk mening, sorry

      /   Reply  / 
  66. Annemarie

    Heeft Marco Roelofs tegenwoordig nog steeds geel haar??
    Dat is toch die zanger van de heideroosjes??
    Bekend in het buitenland, maar niet in nederland!!
    Respecteer jij nou ook eens dat er een hele boel mensen zijn die Jim gewoon leuk vinden, no matter what!!
    Dan kun je weer rustig naar het buitenland voor je projectjes.
    Veel plezier!!

      /   Reply  / 
  67. Ronald

    Geen idee, zijn kleur haar kan me niet zoveel schelen, als niemand hem kent waarom jij wel dan? En anderen die ervoor zorgen dat hun concerten steevast uitverkocht zijn? Toch vreemd als niemand ze kent… Niet bekend bij de grote massa, nee dat klopt. Maar toch vorig jaar hun 15 jarig jubileum gevierd die Heideroosjes… nog maar kijken of dat Jim lukt.
    Bedankt.

      /   Reply  / 
  68. Judy

    RONALD SHUT UP!!!
    GA JE VRIENDEN IRRITEREN, DIE HEB JE TOCH NIET, DUS DAN HEEFT NIEMAND LAST VAN JE!!!

      /   Reply  / 
  69. Lotte

    Als rasechte Jimfan heb ik net voor de tienduizendste keer zijn idolsfilmpjes zitten kijken,en ik kan niets anders zeggen: GROTE KLASSE!(en watistie mooii)
    Daar kan de nieuwe idols niet aan tippen.
    En hij is alleen nog maar beter geworden de laatste jaren,dus geen wonder dat hij gouden platen krijgt.
    Ben niet verbaasd, we zullen zeker nog veel van hem horen. Ik vind Jim een ster,als hij in Amerika was geboren,was hij nu megarijk
    en een superster, dat weet ik zeker!

      /   Reply  / 
  70. Ronald

    Ja hoor we hebben er weer een mensen, geen argumenten meer en ze gaan schelden. Naam: Judy. Ja meid je hebt helemaal gelijk joh… NOT!

      /   Reply  / 
  71. Annemarie

    Die reacties ontstaan alleen omdat jij die mensen constant uit de tent lokt.
    Je vindt het schijnbaar leuk om mensen te irriteren en er dan weer lekker flauwop te reageren.
    Als je Jim niet goed vindt, kom dan gewoon niet hier, maar galekker kwijlen bij de heideroosjes!!
    Ben je nog niet vertrokken naar verwegistan voor je projecten??

      /   Reply  / 
  72. Ronald

    Flauw reageren,ik?, ik gaf wat betreft de Heideroosjes alleen maar netjes antwoord. t Is pas flauw om mensen uit te gaan schelden als je de mening niet kan verdragen. Ik ben nooit loze kreten gaan schreeuwen naar iemand die ik niet eens ken. En dan zou ik flauw zijn? Bij een band kwijl je niet daar moet je naar luisteren…kwijlen doe ik bij een bord lekker eten,of als ik dement in een bejaardenhuis zit…maar ja dat is het tegenwoordig he, hoe hoger de kwijlfactor hoe populairder de persoon…
    Nee, je weet zelf ook wel dat dat ff voorbereiding nodig heeft denk ik. Of nooit verder geweest dan de hoek van de straat? ofzo? En het klinkt alsof je het niet geloofd. Nou jammer dan, jouw probleem.

      /   Reply  / 
  73. Annemarie

    Nou niet zielig gaan doen he, je vraagt er zelf om!!
    Kijk donderdagavond naar Ivo Niehe daar zingt Jim een bijzonder duet, aangezien je hem overal volgt.
    Wij gaan toch ook niet het gastenboek van de heideroosjes stalken, waarom doe jij dat dan bij Jim??

      /   Reply  / 
  74. Ronald

    Ik doe niet zielig, dat doen jullie. 1 fout dingetje over Jim en ze gaan bekant janken.
    Nou nee dank je, op donderdagavond heb ik mijn eigen zangavond dus besteedt mijn tijd wel beter.
    En sinds wanneer is dit een gastenboek?? Wel op blijven letten, he

      /   Reply  / 
  75. Ronald

    En als je het Heideroosjes gastenboek vol wilt kalken, je doet je best maar. Zal je mij niet mee hebben. Ik ben niet zo kinderachtig om dan met ziektes en leugens te gaan smijten.

      /   Reply  / 
  76. Annemarie

    Oei Oei, wat zijn we weer op de teentjes getrapt!!
    Ik loop niet met ziektes te smijten hoor, daar kun je mij of wie dan ook niet op betrappen!
    Je moet niet iets gaan roepen wat niet waar is.
    Je vind het gewoon leuk om dat uit te lokken, maar ik heb hier nog niemand horen zeggen dat je ze wat vreselijks toe wensen!!
    Lees alle berichten nog eens zorgvuldig na.
    Veel plezier donderdag op je karaokeavondje, dat hebben wij zeker ook!!

      /   Reply  / 
  77. Ronald

    O nee, dan zijn het geen ziektes, maar ik zou zeggen lees berichtje 68 nog eens. Niet dat het waar is, maar dat soort kreten komt toch van een van je mede-Jimaanhangers.
    Karaoke is iets voor Jim en zijn fans inderdaad.

      /   Reply  / 
  78. Ronald

    En heb je al wordt gehouden met je Heideroosjes gastboek vol te schrijven?

      /   Reply  / 
  79. Annemarie

    Ik ben niet zo kinderachtig als jij.
    Nu scheld je Jim weer uit voor karaokeartiest en zijn fans ook.
    En dat is netjes??

    Lees je eigen berichtjes ook eens door en lees hoe vaak je Jim en zijn fans beledigd.
    En dan mag Judy niet een zeggen SHUT UP??
    Hoe hypocriet ben je nu eigenlijk zelf??
    Sorry hoor, maar ik wil er helemaal geen woorden meer aan vuil maken, je bent het niet waard!!

      /   Reply  / 
  80. Ronald

    En wie begint er over karaoke, terwijl je niks van iemand weet? Volgens mij was jij dat toch. Een verschil beste Annemarie. Ik gaf feiten, jullie roepen maar wat. Gelukkig dat je je mond houd, nam je toch al niet te serieus, met je loze kreten gebasseerd op niks. Trouwens woorden heb je toch al vuil aan mij gemaakt, als je zegt ik maak geen woorden aan je vuil had je niet moeten reageren, jammer. SHUT UP! Zeker over de rest heen gelezen dan?
    Trouwens ik heb ook nooit in een gastenboek geschreven alleen in open forum stukjes en daar ben je vrij om te posten…
    wat betreft de Heideroosjes, nee je bent niet zo kinderachtig je hebt gewoon het lef niet dat is heel iets anders.

      /   Reply  / 
  81. Het negeerfront

    Annemarie: laten we maar met zn allen niet meer op die ronald figuur reageren, dan is zn lol snel over…
    maar volgens mij was je dat al van plan.

      /   Reply  / 
  82. Ronald

    Als je terugleest negeerfront (erg flink onder een schuilnaam een grote mond te hebben, maar dat terzijde) had je geweten dat dat tegenwoordig niet meer moeilijk omdat ik een tijd weg ben dus. Het wordt je makkelijk gemaakt, alsjeblieft

      /   Reply  / 
  83. daniel

    Hey, Ronald. Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar je projecten. Hoe lang zing/musiceer je al? En welke stijl? Ga je een cd opnemen? Groeten, Daniel.

      /   Reply  / 
  84. Ronald

    Kijk daar wil ik nou normaal op reageren. Neem een voorbeeld aan Daniel, Jimaanhangers.
    Ik zit in een popkoor, een metalband, alhoewel die nu ff door conflicten tussen enkele leden in crisis zit en ben gevraagd voor een industrial/elektroproject van een collega van me. Dus zoals je ziet hele verschillende genres.
    Met het koor hebben we al een single uit gebracht en een DVD van twee shows die we vorig jaar hebben gegeven. Er waren plannen voor een hele CD en deelname aan een promsconcert deze maand, maar door nare gebeurtenissen hebben we dat helaas moeten uitstellen. De band heeft een heleboel vergevorde nummers, en de man met wie ik dat industrial/electroproject doe heeft onlangs twee nummers aan geleverd voor een verzamelCD, maar heeft dus bij sommige tracks vocalen nodig.
    In het verleden heb ik ook nog meegedaan aan een kerstshow met een groot koor hier in Vlaardingen, daar is ook een CD van, staat in mijn eigen CD collectie. En heb je weleens gehoord van het Super Choir? Dat is een groot koor met leden van koren uit het hele land die dan een keer per jaar een samenkomen, heeft zelfs een vermelding in het Guinness Book of Records. Daar heb ik vier keer aan meegedaan, onder andere de show in Ahoy. En daar verleende ook beroemdheden hun medewerking aan. O.a. Johnny Logan, Katrina (van Katrina en The Waves) iemand van The Bold and The Beautiful.
    Ik zing al zolang ik me kan herinneren. ;-)
    Groeten.

      /   Reply  / 
  85. Ronald

    O ja vorig jaar heeft het koor hun medewerking verleend aan de theatershow van Pater Moeskroen. Helaas hadden ze alleen vrouwenpartijen nodig, en aangezien er bij mij wat tussen de benen hangt… Maar goed dat was toch maar mooi mijn koor. En de jongens van Pater Moeskroen houden contact dus. Erg leuk.

      /   Reply  / 
  86. Vera

    @ Judy en Annemarie. Bedankt he, voor het nog meer belachelijk maken van Jimfans. Snappen jullie echt werkelijk niet dat jullie reacties koren op de molen van Ronald is. Niet hij, maar jullie maken je belachelijk. Annemarie: als je niet op hem wilde reageren had je dat al meteen niet moeten doen. Ik kan hem hier horen lachen zeg maar.
    Echt die energie had je beter kunnen steken in het supporteren van Jim, bekend maken in het buitenland ofzo. Als ik Jim was zou ik jullie niet eens als fans willen hebben, zo belachelijk reageren jullie. Jim maakt zich heus niet druk om een tegenstander meer of minder, niet iedereen kan hem tenslotte goed vinden. So be it!
    Stelletje mutsen!! Bah!

      /   Reply  / 
  87. Judy

    ik ben helemaal geen fan van Jim…
    dat heb ik ook nergens gezegd…
    alleen het gedrag van ronald stond me niet aan

      /   Reply  / 
  88. Judy

    en als je ff je bril opzet, kun je zien dat ik maar 3 keer iets gepost heb en nooit de discussie met ronald ben aangegaan, en dat er talloze mensen zijn die dat wel hebben gedaan… ga die ff lekker afzeiken. MUTS!

      /   Reply  / 
  89. jarene

    hej Ronald
    waar bemoei je ermee. het is jim’s leven en niet de jouwe. zijn cd is ver super. ik snap dus niet waarom je zo gemeen doet tegen over jim. volgens mij ben je gewoon jaloers. de groeten.

      /   Reply  / 
  90. jarene

    hej ronald
    wat kan het je schelen wat jim doet.
    het is zijn leven en niet de jouwe.
    hij kan tenminste zingen en dansen.
    trouwens zijn album is super. nou wat wil je nog meer horen. volgens mij ben je gewoon jaloers op hem. ik snap dan ook niet waarom je dan zo gemene verhalen over hem vertelt. hij kan tenminste iets en jij ook dan?
    De groeten.

      /   Reply  / 
  91. Ronald

    Ach jee, spuit 11 geeft modder… Ze heeft commentaar maar neemt de moeite niet eens een paar berichtjes terug te lezen… zucht, zo vermoeiend zulke lui…Had je de moeite bespaart jarene zo maak je je alleen belachelijk (over mij lees bericht 84)

      /   Reply  / 
  92. jarene

    snap dat dan dat je opeens geen zin krijgt om al je gemene commentaar over jim te lezen. mijn vraag was wram je al die commentaar van je? zo goed ben ook weer niet om al die commentaar te geven. ik ben niet tegen jou en ook niet tegen jim. ik had alleen een vraag, maar ik zie dat je het niet snapt. geef niet, nu weet je het.
    en nog iets ik maak me zelf niet belachelijk. ik had een vraag. waarom dat kun je hier boven lezen.

      /   Reply  / 
  93. Ronald

    Je hebt vragen stellen en je hebt vragen stellen jarene. Jij haalt er allerlei dingen bij niet ter zake doen. Het laatste wat ik zou zijn is jaloers op Jim….Waarom dat commentaar? Omdat ik vind dat Jim dat niet kan, er zijn veel betere zangers en dansers… Mensen werken voor succes, Jim niet, mag met zijn kop op TV en hoppa mag een CDtje op nemen. Ik durf te wedden dat ie nooit een oefenruimte van binnen heeft. gezien. Stel je voor, jij bent goed in schilderen, ik kleur een paar vakjes in op een blaadje vertel dat een keer op TV en die dingen van mij worden verkocht, en jij blijft zweten in je atelier op een schilderij…

      /   Reply  / 
  94. jarene

    dus ga je jim belachelijk maken?
    ik vind het niet nodig hoor.

      /   Reply  / 
  95. Veerle

    Ah Jarene,laat Ronald toch..je slaat idd de spijker op de kop. Hij geeft het zelf aan met zijn voorbeeld in nr. 93. Hij staat dus waarschijnlijk al eeuwen te zwoegen om iets van zijn muziek te mogen! laten horen;dit lukt dus niet ,hij krijgt geen respons,geen gillende meiden, geen tv- en foto-cameraas;’ja helaas voor Ronald:JIM wel!!
    Hij heeft nu eenmaal die X-factor,tis maar dat je het weet..waarschijnlijk is hij ook nog lelijk als de nacht en stikjaloersz..

      /   Reply  / 
  96. Ronald

    Weet je Veerle dat soort dingen kan me echt niks schelen. Nou boeien of ik de X factor heb of niet…
    Dat heb je tenslotte niet nodig om muziek te maken, daar gaat het namelijk om. Mick Jagger e.d. hebben dat ook niet en zijn al 40 jaar actief! En als je verder terug gelezen had had je gelezen dat mensen mijn muziek al gehoord hebben.
    Dat is het juist tegenwoordig wat je zegt Veerle. Ze gaan voor de gillende meiden de muziek in… ik niet. Ik maak het voor mezelf en voor de mensen die het willen horen. De X factor is alleen iets om gebreken te verbergen, composeert het talent wat er eigenlijk niet is, dus jaloers op Jim nou nee…is een pure marketingterm om portomonnees leeg te trekken. Maar ja ach wie heeft dat nou door joh?

    En over dat lelijk zijn, ik hoor altijd dat dat wel meevalt dus. Ik heb niet te klagen over vrouwelijke aandacht dus.
    Maar als ik nog met muzikale dingetjes bezig ben, is Jim allang vergeten…

      /   Reply  / 
  97. Eef

    Wat lul je dom, Veerle! Voordat die term bestond scoorde bands ook gewoon, t Is inderdaad wat Ronald zegt gewoon een marketingtrucje, niks meer en niks minder.
    Bijvoorbeeld Steven Tyler, is niet moeders mooiste maar scoort heeft met zijn band al ruim 25 jaar wereldhits. Dus zegt helemaal niets. Ik zou me eerder beperkt voelen door zo’n X factor. Als je fan bent van iemands uiterlijk wordt je maar fan van een fotomodel. Ik vind Ronald wel verstandig, hij beoordeelt muziek tenminste nog op de kwaliteit niet op de kwantiteit.

      /   Reply  / 
  98. Eef

    Zouden meer mensen een voorbeeld aan moeten nemen, dan wordt muziek niet meer beoordeeld op uiterlijk vertoon. Ik bedoel wat heb je liever, even een metafoor, een mooie auto waar je 2 maanden later pech mee hebt of een lelijke auto die wel rijdt? En o ja, ik ken die hele jongen niet, voordat er weer zieligerds zijn die dat er natuurlijk weer bij gaan halen omdat ze anders niks te zeggen hebben…

      /   Reply  / 
  99. chantal

    Het blijft leuk he.
    Jim houd de gemoederen al 3 jaar bezig!!
    En als ik jullie zo hoor nog vele jaren!!
    Ik vind het prima hoor,het kan mij niet lang genoeg duren.
    3 jaar geleden zeiden er al zo veel mensen, dat je binnen een jaar al niks meer van hem zou horen.
    Nou, die criticasters hebben het aardig mis gehad.
    En zo is het en niet anders!!

      /   Reply  / 
  100. Ronald

    We zullen zien Chantal. Kijken of ie net zo’n carriere zal hebben als bijv. BZN. Denk het niet… oke misschien geen jaar dan maar zeker ook geen 5 jaar meer. Dan heeft ie noodgedwongen zijn HAVO weer afgemaakt…

      /   Reply  / 
  101. chantal

    Hij is al zeker tot eind 2007 bezig met grease, daarna een theatertour, dat is al meer dan 5 jaar.
    Hij is al bekend vanaf november 2002.
    Dus die vlieger gaat ook niet op!
    Ik gun iedereen het allerbeste, en heb veel respect voor Jim, dat hij ondanks al die kritiek “wat tegenwoordig steeds minder wordt”, zich weet staande te houden!

      /   Reply  / 
  102. Ronald

    We zullen zien maar superlang gaat het niet meer duren. Wees eerlijk denk jij echt een carriere ala Normaal, BZN of The Golden Earring dan? En wat had ie in november 2002 dan?

      /   Reply  / 
  103. Veerle

    In november 2002 startte Idols,was je dat vergeten? Jim was vanaf zijn eerste optreden in november gebrand op ieders netvlies! en voer voor alle roddel-en dagbladen!Heeft me altijd verbaasd dat een jongen van 15!zich daar staande onder heeft gehouden en is blijven presteren.Hij heeft inmiddels wel bewezen dat hij een multi-talent is:ik hoef het toch niet allemaal op te noemen,want je weet echt wel wat Jim allemaal doet,gezien het feit dat jij bij ieder nieuwtje over Jim opduikt met je reactie daarop.En ach een carriere a la BZN,Golden Eearring misschien niet,maar wie weet wat hij nog allemaal voor verrassingen heeft,misschien een nederlandse Brad Pitt? Ik weet het echt niet,maar ik gun Jim alles van harte en volg each move he makes “cause he”s my idol!and I love his voice.
    En Eef hij heeft niet alleen de X-factor ,het is en….. en!!!

      /   Reply  / 
  104. Veerle

    Ronald toch, heb je hier geen weerwoord op?
    Akelig stil hier…

      /   Reply  / 
  105. Ronald

    Ik heb mijn weerwoorden alweer in andere topics hoor, maak je niet druk.

      /   Reply  / 
  106. Ronald

    Kom op nou Veerle. Zonder dat Dance with The Stars had ie die vernieuwde aandacht niet gehad… het was toen tenslotte al een tijdje stil rond hem he, dus werd weer eens tijd dat ie aandacht kreeg.
    Dus binnen een jaar is ie bekend in alle uithoeken van de wereld Veerle? Oke, afgesproken

      /   Reply  / 
  107. Geesje

    God wat heb ik me zitten bescheuren van het lachen om zo’n zielig mannetje als die Ronald
    Om van je grootste frusstratie ( JIM ) je hobby te maken.

    Een 56 jarige Jim fan.

      /   Reply  / 
  108. Ronald

    He oma’s kunnen het dus ook wel eens mis hebben. Wat was jij als beroep Geesje> Komiek? Ga met je kleinkinderen spelen ofzo, zet voor hun je JIM CDtje op, maar ga geen rare dingen op een forum lopen roepen over mensen die je niet kent. Of takel je al af ofzo?

      /   Reply  / 
  109. Geesje

    Het is dus echt waar dat je altijd op het Forum hangt om je Jim frusstraties af te reageren. En met wat ik al allemaal van je gelezen heb vandaag heb ik toch een duidelijk beeld en dat is: Zielig!!!
    En mijn beroep je zult het niet geloven maar ik heb mijn hele leven al met de muziek te maken, Mijn nichtje is een van de populairste zangeressen van Nederland. Mijn zoon toert momenteel door America met zijn band. Mijn Vader zat in het Metropoleorkest en ik heb jaren gezongen in een band als hobby ik was nl. niet gecharmeerd van de showbiss Weet je nu voldoende???

    Dus misschien als je eerst eens een curses gaat volgen in hoe leer ik manieren, en hoe leer ik van mijn eigen leven een succes te maken inplaats van mijn tijd te verdoen aan iemand waar ik toch geen goed woord voor over heb, is er misschien nog hoop voor je en anders moet je eens langs het Riagg want voor obseccies kun je hulp krijgen. En kom niet met die slappe smoes aanzetten wat je al allemaal gezien en gedaan hebt want wat ik gelezen heb ben ik niet onder de indruk. Dat zijn Dromen Dromen!!!!

    Je vind het niet erg he dat ik niet verder uitwijd over de band en de zangeres want die zitten niet op jou te wachten

      /   Reply  / 
  110. Ronald

    Dan ben jij dus ook niet trots op wat je bereikt heb, want dan zal je het wel vertellen. Je zoon tourt door AmeriCa? Wow dan is ie snel uitgetoert. Want dat is een plaatsje in Limburg. Ik ben dus evenmin onder de indruk van jou, want anders zal je het wel vertellen.
    Ik heb in ieder geval met n project in Ahoy gestaan, en over mijn leven ben ik wel tevreden dus heb geen Riagg nodig, dank je voor je bezorgdheid. En het is Obsessies, misschien nog eens een bijscholing Nederlands voordat je dingen opschrijft?
    He maar je kleinkinders wachten op de spannende verhalen van wat oma allemala heeft bereikt…

      /   Reply  / 
  111. Ronald

    Of zit je zoon toevallig in de Heideroosjes, Geesje?
    Die touren namelijk door Amerika op het ogenblik, in dat geval: heel goed!

      /   Reply  / 
  112. Vera

    @ Geesje. Wat heb JIJ allemaal bereikt, kan je wel lopen vitten op Ronald en een verhaal op zitten hangen over je zoon maar daar ging het niet over. Misschien zijn we collega’s (ik doe ook veel in de muziek) wie is jouw nichtje dan?

      /   Reply  / 
  113. Ronald

    Geesje, trouwens waarom schrijf je “het is echt waar dat je altijd op het forum hangt?”
    Jij dan? Ik ga controleren of het echt zo is, check je het forum elk uur ofzo? Kijken of ene Ronald wat schrijft? Niks beters te doen?

      /   Reply  / 
  114. Verena

    1 ding: Jim is de beste !

      /   Reply  / 
  115. Verena

    discussie afgelopen :’D

      /   Reply  / 
  116. vera

    Oke als ie de beste is heeft ie volgend jaar een hit door heel Europa, Zo’n wereldartiest moet dat toch lukken he? Afgesproken.

      /   Reply  / 
  117. Duke

    Mark my words:
    Jody gaat dancing on ice of hoe dat crap programma ook gaat heten winnen of iig heel ver komen,en dan ineens als een echte Copperfield is daar een nieuwe CD
    Zulke scenario’s worden altijd meerdere keren gebruikt,nooit 2x hetzelfde,want zelfs het domste publiek zou dat in de gaten hebben,maar wel dat ie ineens weer bekend word en zn ‘carriere’ een boost geeft.
    Zo is het ook bij Jim gegaan met dancing with the stars en ik spreek namens de leiding: hartelijk dank voor al Uw smsjes die ons veel geld op hebben geleverd en we nooit hebben gebruikt,omdat we ons draaiboek al lang klaar hadden..
    Suckers………..

      /   Reply  / 
  118. Judy

    ha ha ha ha ha.. tuurlijk Duke!

      /   Reply  / 
  119. verena

    ik begrijp niet waarom mensen blijven reageren :S doe toch normaaal
    iedereen heeft zijn eigen mening en ik dus ook.
    voor mij is jim de beste en waarschijnlijk voor vele fans meer, maar doe toch normaal, hou je commentaar maar voor je, ik zit er in ieder geval niet op te wachten.

      /   Reply  / 
  120. Mamamia

    Verena, je roept hier zelf weer leven in! Er is al ruim een maand niet meer gereageerd.

      /   Reply  / 
  121. Pingback: payday loans uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>