Hit of shit: Jeremy’s – Take You All The Way

De bioscoopfilm Hoe Overleef Ik Mezelf? is een dikke hit. Tienduizenden tieners maakten de gang al naar de Pathé en daar zullen er nog velen bijkomen. Een mooie opsteker voor het relatief nieuwe Jeremy's, dat de titelsong bij de film heeft verzorgd. Take You All The Way heet het, vandaag in Hit of Shit.

Jeremy's kwam vorig jaar bovendrijven in de Kweekvijver van TMF met het videoclipje waarin een reusachtige shredder werkelijk alles verpulverde. Opvallend clipje dat nog lang is blijven hangen.

Take You All The Way is nu de officiële tweede videoclip. Niet zo origineel als zijn voorganger, maar dat zijn titeltracks van films bijna altijd. Je zit toch vast aan de beelden van de film en dan kun je er geen artistiek hoogstandje van maken.

De muziek sluit in elk geval goed aan bij de puberende jeugd. Jeremy's heeft een rebels klinkend popliedje gemaakt. Zelf wordt de band waarschijnlijk moe van de vergelijking, maar: No Doubt? Ach, die hebben het heel ver geschopt. Dus zo verkeerd is die vergelijking niet, toch?

Bekijk de video:

Zie ook:
- Jeremy's mag titeltrack jeugdfilm leveren

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Hit of shit: Jeremy’s – Take You All The Way

  1. felix

    SHIT

      /   Reply  / 
  2. frggre

    SHITTT

      /   Reply  / 
  3. MusicFan

    Ik vind het nummer Shit!

      /   Reply  / 
  4. Rick

    Moe worden van een vergelijking met NoDoubt??! Ze moeten zich vereerd voelen, Gwen Stefani zingt sowieso 100x beter dan dit wicht en de muziek is commerciele kinderrock.. SHIT!

      /   Reply  / 
  5. R'love

    Vergelijking?!?, ze komen bijlange na niet eens in de buurt!.
    Ik weet niet wie dit in elkaar gezet heeft,maar het klinkt voor mij als een woensdagmiddag demo met een slechte hook en uitspraak!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>