Di-Rect zoekt nieuwe frontman via tv-programma

Tim Akkerman mag dan uit Di-Rect zijn gestapt, Jamie, Bas en Spike gaan door met de band. Alleen zoeken ze een nieuwe frontman. Komende zomer trekken ze op met acht potentiële bandleden. Vanaf half september zijn die avonturen te volgen in een nieuw tv-programma bij BNN, gepresenteerd door Sander Lantinga en Coen Swijnenberg. Ergens eind november besluiten ze dan wie het nieuwe bandlid wordt.

Het is een slimme doch risicovolle zet. Want ja, wat voor vlees haal je in huis? Weliswaar mogen de heren zelf kiezen, mocht de ideale kandidaat er niet tussen blijken te zitten, dan zitten ze opgescheept met iemand. Want uiteindelijk moeten ze iemand aannemen.

Waarom slim? Di-Rect zit zonder platencontract. Gevolg van de exit van Tim. Maar met zo’n tv-programma lijkt de hit gegarandeerd. Zeker wanneer er enige tijd tussen opname en uitzending zit, zodat ze alvast een singeltje kunnen maken welke uitkomt de dag na de ‘finale’.

We volgen de ontwikkelingen met veel nieuwsgierigheid. Wel leuk dat er zo’n muziekprogramma op tv komt.

Zie ook:
- Di-Rect zit zonder zanger, Tim stapt op
- Di-Rect betreedt moeilijke Spaanse markt

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Di-Rect zoekt nieuwe frontman via tv-programma

  1. pup

    Erg handig van de jongens. Echte verkoopkanonnen zijn het niet; zowel de laatste singles als de albums verkochten nou niet echt goed. Meeliften op populaire tv programma’s als “Op zoek naar Evita/Joseph”, de X-factoren etc. zal ze meer publiciteit opleveren dan ze normaal krijgen. Is dit de manier waarop je als band tegenwoordig aan de weg moet timmeren? Ik vind het bah en wat mij betreft heeft Tim groot gelijk gehad hier afstand van te nemen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>