Concert Melkweg of Paradiso iets goedkoper met e-ticket

Goed nieuws: een concert bezoeken in Melkweg of Paradiso wordt enkele euro’s goedkoper. Vanaf morgen zijn kaarten in de voorverkoop ook online te koop. De bezoeker print het kaartje zelf uit. Scheelt heel veel logistiek en personeelskosten, waardoor de servicekosten uitkomen op 1,50 tot 3 euro (afhankelijk van de toegangsprijs van het concert). Dat maakt het weer wat leuker om een van beider poptempels te bezoeken.

Het was mij altijd een doorn in het oog: koop je een concertkaartje dat 15 euro kost, ben je bijna 25 euro kwijt voordat je ook nog maar één noot hebt gehoord. Door de servicekosten van het schandalig dure en weinig servicevolle Ticketservice, dat belachelijke verplichte lidmaatschap bij Paradiso of Melkweg en de garderobe van een euro. Telkens misschien een klein bedrag, bij elkaar toch bijna een tientje en dat is toch wel heel erg veel geld.

Nee, we zijn vanaf morgen niet voor enkele euro’s klaar. Maar straks misschien wel voor 5 of 6 euro meerkosten bovenop de oorspronkelijke toegangsprijs. Het beste sta je natuurlijk op de gastenlijst en maak je minieme kosten, maar dat feest gaat helaas lang niet altijd op. Ach, het is een stap in de goede richting.

Ik bestel mijn kaartjes voor concerten in Paradiso of Melkweg in elk geval vanaf heden online!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Concert Melkweg of Paradiso iets goedkoper met e-ticket

  1. Ron

    Is het al zeker dat dit invloed heeft op de prijzen? Ik bestel namelijk regelmatig concertkaarten bijvoorbeeld via Ticketservice, maar daar zit dus geen enkel prijsverschil tussen post en etickets. Dan kies ik dus maar voor de post, maar toch vind ik het raar dat zelf uitprinten net zo duur is.

    Weet je dus wel zeker dat het hierdoor goedkoper wordt?

      /   Reply  / 
  2. Herman Roggeveen Auteur

    Je kunt ook blijven opsturen, dat is vanaf morgen dus duurder dan zelf printen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>