Ria Brieffies verliest strijd tegen kanker

Ria Brieffies is niet meer. De 52-jarige Dolly Dot is gisteravond overleden aan de gevolgen van longkanker. Vorig jaar werd duidelijk dat ze door de ziekte was getroffen, sindsdien volgde een lange strijd met veel chemokuren en ziekenhuisopnames. Helaas alleen een poging om het leven te verlengen, al vrij snel was duidelijk dat de kanker ongeneeslijk was.

De Dolly Dots (Ria, Chela, Patty, Angela, Anita en Esther) beleefden hun hoogtepunt als meidengroep in de jaren tachtig. Hun grootste hit was Love Me Just a Little Bit More.

De overgebleven Dolly Dots zijn aangeslagen. “We zijn diep geraakt door het overlijden van Ria. Ze was niet alleen een mede-Dolly Dot, maar vooral een geweldige, mooie vriendin. We zijn blij met de tijd die ze nog heeft gehad sinds de diagnose, maar we zullen haar verschrikkelijk missen. We troosten ons met de gedachte dat Ria zoveel moois gedaan heeft en voor zoveel mensen iets speciaals betekende. Dat was goed te zien aan de ontelbare reacties op de weblog die zij op haar website bijhield. We willen haar familie en vrienden heel veel sterkte toewensen.”

Mooie afscheidswoorden waar ik me graag bij aansluit. Inmiddels is hier een condoleanceregister geopend.

Bekijk de Dolly Dots in gelukkiger tijden:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ria Brieffies verliest strijd tegen kanker

  1. D-Tinker

    Rust zacht kanjer :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>