Zoektocht naar nieuwe zanger Di-Rect vanavond op tv

Je zou het bijna vergeten, maar Di-Rect bestaat nog steeds. Weliswaar zonder zanger, maar daar zijn de drie overgebleven leden druk mee bezig. Via een tv-programma bij BNN wordt gezocht naar een nieuwe frontman. De opnames zijn al in volle gang, de eerste aflevering is vanavond te zien op Nederland 3. En die hele zoektocht is makkelijker gezegd dan gedaan…

Want ja, die drie achterblijvers zijn natuurlijk enorm op elkaar ingespeeld na ruim tien jaar met elkaar optrekken. Je kent elkaar door en door en hebt bovendien een hele geschiedenis. Dezelfde carrière doorgemaakt, dezelfde resultaten bereikt… een nieuwkomer kent die geschiedenis alleen van wat hij ziet op televisie of op de radio hoort.

Los daarvan: Spike, Jamie en Bas zijn drie eigenzinnige mannetjes. Je moet ook op persoonlijk vlak wel een click hebben. En je moet natuurlijk de muziek van Di-Rect leuk vinden.

Mijn droombaantje is het niet, zeker na die uiterst onsportieve uitspraken van Jamie bij RTL Boulevard aan het adres van ex-zanger Tim Akkerman.

Voor een ieder die wel is geïnteresseerd: vanavond om 21.35 uur op Nederland 3.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>