Kijk terug: Charlene steengoed bij De Wereld Draait Door

We maakten er gisteren al melding van: Charlene Meulenberg treedt op bij De Wereld Draait Door met haar nieuwe single Too Bright. Dat betekent twee minuutjes kletsen en dan nog een minuutje van je liedje laten horen. Vaak niet echt lang genoeg de tijd om te vlammen, maar de act van Charlene staat als een huis vanaf de eerste seconde. Erg knap hoe ze zo’n complex nummer zo spannend weet te brengen in zo’n korte tijd.

Bekijk het optreden terug (inclusief beelden van optredende Charlene als 14-jarig meisje):

Bekijk ook Charlene live met Take Me Away (heel nummer):

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Kijk terug: Charlene steengoed bij De Wereld Draait Door

  1. Tja

    Heel eerlijk gezegd ben ik er niet erg enthousiast over, want een naar onsamenhangend nummer.
    Wordt er helemaal onrustig van.

      /   Reply  / 
  2. Rik

    Weer erg goed dit, het nummer is goed terug gebracht naar deze ene minuut. In het begin moest ik erg wennen, maar dit is totaal nieuw in Nederland en daarom hoop ik dat het haar gaat lukken haar naam te vestigen! VOor mij was zij één van de 2 meest muzikale mensen die ooit aan zo’n programma hebben meegedaan!

      /   Reply  / 
  3. r'love

    Ik vind haar wel heel goed, maar het liedje echt veel te moeilijk voor een groot publiek.
    Toen ik 18 was wilde ik ook alleen maar ingewikkelde grooves en akkoorden spelen dus ik snap heel goed waarom dat leuk is, maar het komt de toegangkelijkheid van het liedje niet ten goede.
    Vond inderdaad het vorige liedje beter.
    Vernieuwend zijn zit m volgens mij niet in moeilijk doen, maar makkelijk opnieuw fris vormgeven.

      /   Reply  / 
  4. mariska

    vond het een te gekke performance,vooral omdat het liedjes zo is ingekort! hopelijk doet ze nog meer promo voor de singkle en cd,ze verdient het succes ervoor.

      /   Reply  / 
  5. Gijs

    Zij kan sowieso heel goed zingen: stembeheersing is perfect, mooie geluid en zeer muzikaal. Inderdaad groot talent en hulde dat ze alle nummers zelf geschreven heeft. Alleen…voor het grote publiek is dit idd veel te ingewikkeld. Het duurt even voordat je het nummer ten volle kan waarderen, laat staan meezingen ;-) . Maar ik weet zeker dat Charlene haar eigen publiek vindt en succesvol wordt, net zoals Wouter Hamel en Giovanca van de Dox family. Past trouwens perfect bij haar. Heel goed dat zij haar eigen ding doet! Zie haar nog wel op North Sea Jazz of zo.

      /   Reply  / 
    1. Anna

      ben ik volledig mee eens!

      en……ik ben blij dat ze deze kant is opgegaan.
      (bij idols had ze destijds al een eigenzinnige songkeuze die haar veelzijdigheid liet zien en die ik zeer kon waarderen).

      door deze cd ben ik nog meer fan van haar geworden!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>