Ellen ten Damme maakt soundtrack Sail 2010

Ellen ten Damme heeft een heel fraaie klus in de wacht gesleept. Ze mag de soundtrack maken van Sail 2010, het vijfjaarlijkse havenevenement in Amsterdam. Het gaat om een eigentijds Havenlied dat veelvuldig te horen zal zijn tijdens de Sail in augustus volgend jaar. Ellen neemt het nummer op samen met een andere artiest/band. Zij kunnen hun plekje naast Ellen winnen via een wedstrijd.

Van 4 november 2009 tot en met 14 februari 2010 kan iedereen haar of zijn havenlied insturen. Vervolgens selecteert een vakjury onder leiding van Ellen ten Damme de acht à tien beste inzendingen. Op 12 maart is de grote finale in poptempel de Melkweg: dan kiest de jury het winnende lied. De havensong wordt op single uitgebracht en zet daarmee de Amsterdamse haven feestelijk in de schijnwerpers ter gelegenheid van Sail 2010. De winnaar mag het nummer ten gehore brengen op de Dam in Amsterdam en kan rekenen op een optreden tijdens Sail 2010.

Het is sowieso een mooi stukje promotie voor Ellen. De hele verkiezing van het Havenlied zal de nodige media-aandacht genereren, sowieso al vanmorgen in De Telegraaf:

Van Ellen is momenteel de single Durf Jij uit. Volgende week verschijnt het gelijknamige album, dat weer hoort bij de theatertour die dit weekend begint.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>