Di-Rect scoort deal bij EMI, nieuwe single Times Are Changing

Met het vertrek van Tim Akkerman stonden de overige drie bandleden van Di-Rect ook opeens op straat. Het platencontract hield op te bestaan en dan sta je toch wel even raar te kijken. Zoals bekend is Di-Rect samen met BNN het avontuur aangegaan voor de zoektocht naar een nieuwe zanger/frontman. Het programma kent zondag zijn ontknoping. NLpop kan onthullen dat de band inmiddels een platendeal heeft en ook de eerste single is al bekend.

Het gaat om het nummer Times Are Changing. Meteen na de finale is de track te downloaden, een fysieke single verschijnt later deze maand. Het is EMI Music dat de jongens opnieuw onder zijn hoede neemt.

In kijkcijfers gemeten is het programma overigens niet echt een succes, pas twee weken komen deze boven de 300 duizend kijkers uit – nog steeds niet heel veel. Zondag strijden Sven en Marcel tegen elkaar om de baan bij Di-Rect. Kenners tippen Sven voor de uiteindelijke overwinning.

Check ook:
- Check de video van Times are Changing van Di-Rect
- Eerste optreden Di-Rect 2.0 tijdens Nieuwjaarsnacht

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Di-Rect scoort deal bij EMI, nieuwe single Times Are Changing

  1. Lina

    K2 Zoekt K3 was toch beter…

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Di-Rect vanavond weer compleet | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>