Ellen ten Damme levert twee video’s bij Durf Jij

Durf Jij. Het nieuwe album van Ellen ten Damme met een gelijknamige single. In de Album Top 100 is het al een groot succes en wie weet volgt ook de Single Top 100? Ellen zelf lijkt er veel vertrouwen in te hebben, want er zijn maar liefst twee videoclips gemaakt bij dit nummer, geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer. Durf Jij is de eerste Nederlandstalige single van Ellen met een prachtige poëtische tekst en een spannende melodie.

Ja, ik ben wel weer verslingerd geraakt aan het album Durf Jij, zoals ik dat jaren geleden ook al eens was aan I Am Here, haar tweede studioalbum. Het verschil is alleen dat nu veel meer mensen haar muziek weten te waarderen.

De voorstelling Stiletto in Carré zal daar ongetwijfeld aan bij hebben gedragen, Ellen haalde daarmee zelfs de voorpagina van De Telegraaf. Wegens het enorme succes van die show, toert Ellen daar volgend jaar mee door het land. En ongetwijfeld ook met haar eigen album Durf Jij.

Bekijk video 1 bij Durf Jij:

Bekijk video 2 bij Durf Jij:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ellen ten Damme levert twee video’s bij Durf Jij

  1. Jeroen

    De eerste video vind ik wel heel goedkoop. De tweede is wel beter, maar daar staat dan weer lelijke tekst overheen.

      /   Reply  / 
  2. Marion

    Beide hebben wel wat, vind ik. Alleen die chromakey effecten bij de tweede zijn een beetje slecht geanimeerd. Het idee is wel aardig. Zit ook ergens een spelfout in. Flipmino idee spreekt me meer aan, ook mooie buitenbeelden!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>