Nick & Simon met hilarische videoclip bij Santa’s Party

Nick en Simon pakken dit jaar uit met kerst, zo veel heb je al kunnen lezen op NLpop. Luister is in een speciale editie met drie kerstliedjes verschenen en die drie liedjes zijn ook verkrijgbaar als b-kantjes van Het Masker (het tweede deel dat deze week verschijnt). Maar Nick & Simon verrasten hun fans gisteravond laat met een speciale kerstvideo bij het zelfgeschreven Santa’s Party. Een hilarische videoclip! Kerst was nog nooit zo leuk.

Want wat zien we? Nick & Simon die in een soort vakantiehuisje een gezellig kerstfeest voorbereiden voor hun vrienden. Enthousiast gaan ze aan de slag met versiering en een kerstmaal. Dat verloopt niet helemaal zoals gehoopt, maar gelukkig is er de Kerstman (een glansrol van manager Jaap Buys) die de boel komt redden.

Het liedje Santa’s Party had ik al gehoord, maar krijgt met de videoclip een totaal nieuwe beleving. Echt hartstikke leuk! Morgen op NLpop overigens de kersthit van Miss Montreal bij Being Alone at Christmas!

Dit jaar barst er echt een strijd los om de kerst nummer 1-hit. Het Masker lijkt met de video bij Santa’s Party in elk geval gegarandeerd voor die eerste plaats.

Bekijk Santa’s Party:

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nick & Simon met hilarische videoclip bij Santa’s Party

  1. mariska

    echt heel leuk gedaan de clip! en super dat ze een engelstalig nummer gebruiken,heb net de single het masker binnen met de andere kerst liedjes en videoclip erop ben benieuwd! we worden wel verwend zeg met alle mooie uitgaves dit jaar :)

      /   Reply  / 
  2. Henk

    Dit wordt ongetwijfeld een vette nummer 1 hit. Maarja deze 2 jongens hebben inmiddels wel bewezen dat ze fantastisch kunnen zingen.

      /   Reply  / 
  3. Bazz

    ik hou van de kerst:D al die leuke liedjes en dit is er zeker één van!

      /   Reply  / 
  4. Pingback: De kerstsingle van Miss Montreal – Being Alone at Christmas (video) | Nlpop

  5. Pingback: Kersthit Nick & Simon lag al 7 jaar op de plank | Nlpop

  6. Joostb

    Het is zeker een goede poging om tussen de huidige kerst klassiekers te komen, maar ik blijf oudewets.
    Mijn kerst blijft toch het mooiste tussen de gouden ouden……
    Wie komt met een overtreffend nummer van shakin’ stevens- merry christmas everyone? ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>