Video: Kane en Lisa Lois doen Rain Down on Me

Vanaf het moment dat Lisa Lois in de liveshows van X Factor het nummer Rain Down on Me zong van Kane, heeft de zangeres de interesse gewekt van Kane. Enkele weken terug kondigden ze al aan samen op toer te gaan en bij Giel ontstond er deze week de eerste samenzang. Jawel, een duetvorm van Rain Down on Me. Check de video!

Check de video:

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Video: Kane en Lisa Lois doen Rain Down on Me

  1. Gijs

    Leuk! Ben nooit zo’n fan van Dinand’s stem geweest, klinkt altijd zo moeizaam en nep. Maar ik moet eerlijk zeggen dat hij in dit filmpje lekker relaxed, ontspannen en eindelijk zichzelf klinkt. Lisa kan goed zingen, maar pakt me niet. Wel leuk voor haar dat ze op tournee gaat met Kane.

      /   Reply  / 
  2. Caitlin

    Nou, Lisa’s stem pakt mij wel! Hoe knap gezongen is dit, zeg. Zo hoog, zo mooi. En ook prachtig in combinatie met Dinands stem. Zeer indrukwekkend, uitbrengen die handel!

      /   Reply  / 
  3. Gijs

    Ook leuk: Kane live bij Giel met kersttoegift met Sanne Hans (Miss Montreal). Plezier straalt ervan eraf! Valt mij nou pas op dat Dinand als hij praat hetzelfde klinkt als op de plaat, kennelijk klinkt zijn stem dus van nature alsof hij knijpt :-D ! Maakt het gelijk een stuk beter te pruimen, haha.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Video: Kane en Miss Montreal in duet | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>