Bløf in De Wereld Draait Door

Bløf vanavond in De Wereld Draait Door. Waarom?, vroeg ik me meteen af. Er is geen nieuwe single uit en er is ook geen nieuw album te promoten. Toch maar even googelen. Waarschijnlijk is het de jubileum-theatertoer die de heren onder de aandacht willen brengen in het Vara-programma. Bløf viert dit jaar namelijk zijn tiende jaar in het theater in het theater.

Een voorstelling waarin alle grote hits, weliswaar in een theaterjasje, de revue passeren.Tevens verschijnt er bij de start van de theatertour een exclusief nieuw album: Bløf: Live in Het Nieuwe Luxor.

Deze cd is voorlopig alleen verkrijgbaar tijdens de theatertour en bevat 12 nummers die opgenomen zijn tijdens de theatervoorstellingen in het Nieuwe Luxor Theater (april 2009). BLØF presenteerde hier het volledige tweeluik Oktober en April voor het eerst, in chronologische volgorde, aan het publiek.

Vanavond dus in De Wereld Draait Door: Paskal Jakobsen en zijn mannen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bløf in De Wereld Draait Door

  1. PD Hogeterp

    Ik hoop wel dat de mensen van DWDD John Mayer even netjes afzeggen..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>