Acda & De Munnik, Van Dik Hout, De Dijk & Ellen ten Damme op Java Eiland

Niet alleen Kane speelt deze zomer op het Java Eiland, ook gelegenheidsformatie De Poema’s keren terug naar het Amsterdamse concertgebied. Op zaterdag 20 juni staan Van Dik Hout en Acda & De Munnik op het Java Eiland. Ze worden bijgestaan door De Dijk en special guest Ellen ten Damme. In 2006 en 2008 stonden De Poema’s ook al eens op dezelfde plek voor een concert. De kaartverkoop begint zaterdag.

De artiesten hebben er erg veel zin in. Paul de Munnik over de Java-eiland concerten: “Java-eiland. Een tweejaarlijks festijn waar wij ons altijd weer op verheugen. We mogen al bijna van een traditie spreken! Met vrienden een feestje bouwen voor tienduizend man op het Java-eiland. Mooier kan bijna niet.”

Martin Buitenhuis heeft goede herinneringen aan de eerdere concerten: “De zomerzon gaat onder in het Amsterdamse IJ. Ons mooiste decor tot nu toe!”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>