Eva Simons vanavond weer in De Wereld Draait Door

Het is een beetje stil geworden rondom Eva Simons. Na de internethit Silly Boy was het de bedoeling om in december met een debuutalbum te komen, maar dat is niet gelukt. Eva heeft de tijd genomen om de nummers nog beter te maken. Bovendien kwam er een single met Chris Brown tussendoor, Pass Out, waarvan binnenkort de videoclip uitkomt. Maar Eva heeft nu blijkbaar toch iets nieuws te melden, want vanavond is ze te gast in De Wereld Draait Door.

Ik gok dat ze met een nieuwe single komt en de première aan DWDD heeft gegeven. Eerder hintte ze al op Twitter een erg vette track te hebben gemaakt die het niveau van Silly Boy zou evenaren.

Dat maakt mij erg nieuwsgierig.

facebook share facebook share

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Eva Simons vanavond weer in De Wereld Draait Door

  1. Chris

    Ik ben al aan het kijken :-) Ben benieuwd, thanks voor de tip!

      /   Reply  / 
  2. Chris

    Volgens DWDD gaat het trouwens over het 5-jarig bestaan van YouTube, ben beniewud of er nog wat van haar nieuwe single doorheen komt.

      /   Reply  / 
  3. Chris

    Nee, geen nieuw nummer…

    Ze moet eens opschieten!

      /   Reply  / 
  4. refluS

    Anouk zingt soundtrack film “”De gelukkige huisvrouw”.
    Tranentrekker Anouk’s laatste single “For bitter or worse” is hiervoor gekozen!!

      /   Reply  / 
  5. Ronald

    Hahaha. Haar solo-nummer.
    Die heeft zich aardig belachelijk gemaakt door haar deelname aan RED. En dan moeten we haar plotseling serieus gaan nemen?
    Dat wordt dus ook niks.

      /   Reply  / 
  6. Cees

    RED! was inderdaad een groot misverstand… Ik vind haar mega goed en geef haar zeker nog wel een kans!

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Kan ze vergeten. Dat stempel zal wel even aan haar blijven kleven.
      RED! heeft haar geloofwaardigheid als artieste aangetast. En kijk naar de solocarrièrs van eerdere leden van dit soort groepjes…
      die waren er niet.

        /   Reply  / 
  7. r'love

    Het is op zn minst raar!, ze heeft een enorme hype gehad en dan komt er na 4-5 maanden nog steeds geen 2e single. Dat is niet erg goed voor haar carriere.

      /   Reply  / 
  8. Tim

    Ik vraag me soms af wie er allemaal in zo’n proces betrokken wordt, want velen hebben geen benul van hoe het werkt! De hype omtrent de eerste single was immens, perfect om in het vuur van de hype haar in heel wat landen te lanceren. Wat doen ze? De hype verdwijnt en een tweede single verschijnt wanneer iedereen haar alweer vergeten is, dus opnieuw starten van op nul …

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Zo hoort het ook. Vanaf het begin beginnen.
      Dan kan je laten zien wat je écht zelf kan. Of je echt talent hebt.

        /   Reply  / 
      1. r'love

        Sorry, maar dat heeft juist niets met talent te maken maar met zakelijk inzicht van de platenmaatschappij. Je krijgt als beginnend artiest zelden zo’n golf van publiciteit mee.
        Dat weten ze in de States veel beter te gebruiken. Lady Gaga had gelijk na “Just Dance” 3 andere knallers van singles. Dan vestig je een naam. Bovendien is zowel Lady Gaga als Katy Perry 3 keer afgewezen met een volledig opgenomen album. Een flop zegt dus helemaal niets! Eva moet zich vooral bezig houden met liedjes schrijven, zorgen dat ze de juiste producers tegenkomt en haar act op scherp houden. Maar ik ben het er helemaal mee eens dat het heel laat is voor een 2e single. Tactisch hele domme zet, jammer.

          /   Reply  / 
  9. Laurens

    Erg jammer hoor dat management van Eva. Grote hype was er inderdaad maar de charts vielen toch flink tegen ;) Daarom is er vast nog geen debuutalbum of nieuwe single.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>