Caro Emerald, Jan Smit, VanVelzen en Xander op Buma Harpen Gala

Morgen worden de Zilveren en Gouden Harpen uitgereikt op het Buma Harpen Gala. Het zijn vakprijzen voor aanstormend talent en gevestigde artiesten. Ook zal André Rieu morgen (99,9% zeker) de Buma Exportprijs in ontvangst nemen als best-verkopende Nederlandse artiest in het buitenland – net als vorig jaar al het geval was. Het gala is live op tv te zien (en in 3D via internet) dus is er ook het nodige muzikale spektakel. Buma Cultuur heeft vandaag de namen bekend gemaakt van de artiesten die optreden met het Metropole Orkest.

Die eer is dit jaar ten beurt gevallen aan Jan Smit, VanVelzen, Xander de Buisonjé en Caro Emerald. Met name laatstgenoemde is opvallend; niet alleen is zij nog een relatief nieuwe naam tussen allemaal gevestigde acts. Ook brak Caro onlangs een ruggenwervel waardoor ze het rustig aan moet doen. Maargoed, ik zou me ook niet laten tegenhouden door een gipscorset voor zo’n uniek optreden.

Het Buma Harpen Gala is morgen vanaf 20.30 uur live te zien op Nederland 3.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>