Eindelijk nieuwe single Eva Simons op komst

Het heeft even geduurd, maar een nieuwe single van Eva Simons is aanstaande. Vorige zomer bracht ze de single Silly Boy uit en beloofde toen voor december een album. Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder. Eva lijkt de tijd te hebben genomen om met een sterk album te komen (in plaats van een snel album) en de eerstvolgende single komt er aan: Look But Don’t Touch. Hierop is ook ex-Pussycat Doll Jessica Sutta te horen.

Eva heeft dus de tijd genomen voor nieuw materiaal, maar ze heeft zeker niet stil gezeten. Op YouTube is ook een track verschenen met de Nederlandse producer Afrojack: Take Over Control. Hierop verzorgt Eva de vocalen.

Exacte releasedata van beide nummers zijn mij nog onbekend, maar laten vast niet lang op zich wachten.

Beluister Take Over Control van Afrojack feat. Eva Simons:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eindelijk nieuwe single Eva Simons op komst

  1. B.K.

    Ik vond haar qua uiterlijk toch een stuk prettiger om naar te kijken toen ze nog bij Raffish zat (je weet wel, die meidengroep die onstaan is uit Popstars The Rivals). Dit overdreven hippe kapsel vind ik niet om aan te zien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>