Voormalig IOS-zanger Joost Marsman komt met soloalbum

IOS mag in 2009 dan uit elkaar zijn gegaan, het betekent niet het einde van een muzikale carrière van frontman Joost Marsman. Hij komt dit jaar met een soloalbum onder de naam Marsman. Volgende maand zal de eerste single Waar Liefde Begint al het levenslicht zien – wat ook meteen de titel van het album is.

Joost: “Ik ben bij het schrijven van de liedjes op zoek gegaan naar de oorsprong van mijn liefde voor muziek. Die ligt bij bands als Fleetwood Mac, Dire Straits, Bruce Springsteen and the E street band. Stuk voor stuk hebben ze op deze plaat een grote stempel gedrukt. Verder is de liefde nou eenmaal mijn grootste inspiratiebron als het om teksten gaat. Een titel met een dubbele betekenis dus.”

“Het was erg verfrissend om te werken zonder rekening te hoeven houden met een band,” aldus Marsman. “Er waren geen grenzen aan wat we bedachten, geen beperkingen. We hebben gewoon gemaakt waar we een kick van kregen. Het resultaat is een album waarin ik mezelf voor 100% terugvind. Wat je hoort is wie ik ben, zowel tekstueel als muzikaal.”

NLpop heeft de single Waar Liefde Begint al mogen horen en is erg enthousiast! Binnenkort kun je de video op deze blog verwachten.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>