Jeroen van der Boom neemt dvd op bij HMH-concerten

Gisteren en vandaag staat Jeroen van der Boom in de Heineken Music Hall voor twee bijna uitverkochte concerten. Vanavond zullen er meerdere camera’s in de zaal staan om een registratie te maken van het optreden, welke later dit jaar op dvd verschijnt. De twee concerten komen ongeveer een maand na de release van zijn laatste album Grote Liefde.

Zelf was ik gisteren in de HMH en beleefde daar een leuke avond. De lichtshow bij dit optreden is indrukwekkend, Jeroen heeft verder een goeie band om zich heen verzameld en op het podium is zelfs een orkestje strijkers aanwezig.

Voor het optreden heeft Jeroen enkele bevriende muzikanten uitgenodigd. Joost Marsman (voormalig IOS) zingt een nummer met Jeroen dat hij zelf schreef. The Voice of Holland-protégés Kevin en Anne zingen samen Sex on Fire en uiteraard is finalist Leonie Meijer aanwezig voor twee duetten.

Jeroen zelf zingt veel van zijn oude hits, werk van de nieuwe plaat en een medley waarin hij zijn muzikale helden eert. Met name die herkenbare punten zorgen voor een gezellige, soms uitgelaten sfeer die in de buurt komt van de Toppers in Concert-gezelligheid.

Bekijk Jij Bent Zo (opname werd onderbroken door een whatsappje, vandaar de helft. Check die lichtshow!):

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jeroen van der Boom neemt dvd op bij HMH-concerten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>