Mogelijk nieuwe single De Toppers bij Love Boat Edition

Over twee maanden is het alweer tijd voor Toppers in Concert. Voor het muziekevenement is een aantal jaar een single opgenomen, maar de afgelopen edities is dat goede gebruik geskipt. Jeroen van der Boom, Gerard Joling en René Froger ondernemen nu weer een poging een geschikt feestnummer op te nemen als anthem voor The Love Boat Edition. De heren hintten op Twitter al over opnames in de studio, RTL Boulevard nam gisteren poolshoogte. Froger vertelt aan de cameraploeg dat de Toppers in tijden van crisis weer voor een vrolijke noot willen zorgen met het nummer.

Het nummer krijgt gekscherend de titel De Topper van je eigen Leven mee. Of het liedje daadwerkelijk op single gaat verschijnen, hangt af van het resultaat. Blijkbaar stellen de heren hoge eisen aan een eventuele single.

Vorig jaar werd het nummer Higher opgenomen voor Toppers in Concert, dat toen niet op single verscheen. Eerder scoorde het gelegenheidsgezelschap hits met Shine en voetbalhit Wir Sind Die Holländer.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mogelijk nieuwe single De Toppers bij Love Boat Edition

  1. Queenie Janssen

    Ik ben al een maand aan het proberen om de single te donwloaden maar het lukt me niet. Wat moet ik nu doen. Ik hoog het graag. Alvast bedankt. Queenie Janssen van Aken

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>