Nieuwe Afrojack-video: fastfood onder de videoclips

Deze week ging dan eindelijk de langverwachte videoclip van Can’t Stop Me in première. Afrojack & Shermanology bereikten plek 19 in de Single Top 100 met de song, maar zakten al snel, om deze week stabiel op plek 45 te blijven hangen.

De clip toont een tergend gebrek aan creativiteit. Het is een achter de schermen reality-soap concept met maar één boodschap: kijk ons feesten en decadent leven. Alleen de lijntjes coke op tafel en flessen champagne aan de mond ontbreken er nog aan.

Luxe villa’s, privéjets, dure merkkleding en vette auto’s maken dat echter meer dan goed. Nou is de tekst van Can’t Stop Me ook niet echt een diepgaand literair hoogstandje, maar toch. Een intrigerende clip kan ook een simpele tekst tot een hoger niveau tillen.

Begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen decadent feesten en genieten van luxe. Been there, done that. Vrijheid, blijheid. Maar om daar nu in 2012 een videoclip van te maken komt op mij toch wat achterhaald over. Een diepere betekenis zal dit product denk ik niet hebben. We’ve seen it all before. Dit is het fastfood onder de videoclips.

De clip geeft wel een tijdsbeeld. We moeten er niet meer van maken dan het is. Het is een partytrack, en we zien een groep succesvolle jonge mensen at the top of their game. Ze reizen, chillen, shoppen, en maken zich klaar voor een party.

En die party, die maken ze absoluut!

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe Afrojack-video: fastfood onder de videoclips

  1. LauW

    Mee eensch, wat een 13 in een dozijn meuk. Ik twijfel nog of ik de muziek of toch de clip het slechtst vind.

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Ben bang dat Afrojack hier en daar nogal wordt overschat.
    Geloof best dat ie goed kan mixen, maar z’n eigen ‘liedjes’ zijn niet echt goed en, voor zover ik weet, ook niet echt sucesvol.

      /   Reply  / 
    1. BoycotIdols

      Het succes schijnt hem ook naar het hoofd gestegen te zijn.
      Beetje ‘diva’gedrag dat meneer Afrojack vertoond. Ik ken gasten die met hem optrokken in Spijkenisse die dat ondervonden hebben.

        /   Reply  / 
  3. chantal

    Wat een nepperd vind ik die afrojack! en meer met mij. Hij voelt zich indersaad heel wat, de roem is hem naar zn hoofd gestegen. En de klap op de vuurpijl is dat hij zijn eigen kind gewoon heeft achter gelaten voor zn zielige roem die voor je het weet voorbij is. je blijft een klein jochie uit spijkenissen. ga voor je kind zorgen! ik haat mannen die hun vrouw en kind achter laten voor iets wat minder belangrijk is.

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Single Top 100: grootste hit ooit voor Edsilia Rombley | NLpop

  5. Pingback: Nick & Simon’s Alles Overwinnen nieuw op 1 in Top 100 | NLpop

  6. Pingback: Hit of Shit: Afrojack - As Your Friend ft Chris Brown (video) | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>