Adlicious gaat naar Afrika (video)

Een opmerkelijke move van poptrio Adlicious. Ze gaan optreden in Zimbabwe.

Jordy, Shirley en Laise werden tweede in de finale van X Factor 2011. Hun optredens vielen ook internationaal op. Zo is Adlicious benaderd door een manager van The Carnegie Hall New York die de organisatie doet voor het grootste festival van Afrika.

Op het Harare Festival of Arts zal Adlicious op 5 en 6 mei twee optredens verzorgen. Daarnaast zullen de drie talenten workshops organiseren en scholen in arme wijken bezoeken. Ze nemen kleding en schoenen van hun sponsor mee.

Later volgende maand zal Adlicious’ nieuwe single Can’t Get Enough uitkomen.

Volg NLpop ook op Twitter en vind ons leuk op Facebook.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Adlicious gaat naar Afrika (video)

  1. inge

    Interresant, hun hadden in tegendeel van Rochelle veel meer forlume, power en een goede chemie als groep.
    Ik snapte daarom niet waarom Nederland (of de notaris) koos om weeeer een solist te laten winnen?!

      /   Reply  / 
  2. vinn

    Alicious was zeker een verfrissende act in al het talentejachten geweld. Veel optredens waren feniminaal. Hun verlies was naar mijn mening dan ook onterecht. (Het seizoen van hun had zo en zo een groepje moeten winnen want zowel Sway als Simran hoorde in de top3)
    Ik had veel verwacht na hun deelname maar helaas is er vrij weinig gebeurd met deze groep. Hopelijk kunnen ze succes maken buiten Nederland met internationale singles want dat verdienen ze

      /   Reply  / 
  3. Bastian

    Leuke frisse groep. Zo jammer, dat we weinig van ze horen. Ik hoop echt dat hun nieuwe single een dikke hit wordt. Het lijkt me ook best tof om ze naar het songfestival te sturen. ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>