Freek publiekswinnaar aflevering 6 Beste Zangers (video)

Het wordt misschien een beetje eentonig, maar Freek Bartels gaf volgens het publiek de beste performance in de zesde aflevering van De Beste Zangers van Nederland.

NLpop analyseerde onder meer videoviews, iTunes verkopen en social media respons. Freek’s versie van Ik Leef Mijn Eigen Leven is het meest bekeken, hoogst gewaardeerd, en veruit het meest verkocht deze week. Freek scoort iedere week goed.

Komende woensdag de laatste aflevering van De Beste Zangers. Inmiddels is al bekend dat Berget Lewis een gooi doet om dé hit van dit seizoen te scoren. Ze heeft Zwart Wit van Frank Boeijen op single uitgebracht. Deze is nu al hier op iTunes te downloaden.

Toch lijkt dit seizoen niet zo zeer één gigantische hit op te leveren, maar steekt de herontdekking van het grote talent van Freek Bartels er duidelijk boven uit.

In de show zelf zei Gerard Joling het ook al: hij is gewoon een popzanger die een plaat moet maken. Wat ons betreft is dat een goed plan. Maar wordt dat een coveralbum of zijn er componisten en producers die hem oppakken met origineel, nieuw materiaal?

Bekijk Leef Mijn Eigen Leven hieronder nogmaals. Downloaden kan hier.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Freek publiekswinnaar aflevering 6 Beste Zangers (video)

  1. Johan van de Velde

    Deze Freek kan best zingen, maar het zou mij verbazen als hij een succesvolle carrière als popzanger gaat hebben. Zoals zovele andere zangers (en zangeressen) mist hij net datgene wat nodig is om een breed publiek te boeien.
    Excuses als ik negatief overkom, maar dat geldt ook voor Berget Lewis. Ik vond haar bijdrage met ‘And I Am Telling You’ erg goed, maar met name ‘Zwart Wit’ is weer geforceerd en ongeloofwaardig. Gedoemd te mislukken.

      /   Reply  / 
  2. Marcus Lucas Auteur

    Ik denk dat de muziek uiteindelijk toch het meest bepalend is. Daarom vraag ik of er componisten en producers zullen zijn die hem oppikken. Dat zou mooi zijn.

      /   Reply  / 
  3. Josien

    Ik hou juist absoluut niet van zijn stemgeluid.

    Zo musicalachtig en overdreven uithalen. En dan dat stomme gezicht wat hij erbij trekt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>