Nieuwe doorstart Luv? Doe het samen met de Star Sisters!

Er komt mogelijk weer een nieuwe doorstart van de damesgroep Luv. “Sinds Luv recentelijk werd ontbonden, is een groot deel van mijn inkomen weggevallen”, zegt José Hoebee in het AD. “Om die reden wil ik met Patty en Marga toch eens gaan praten over een doorstart. We gaan goed met elkaar om, dus dat zou best mogelijk moeten zijn.”

Onlangs overleed de man van de 58-jarige José aan de gevolgen van kanker. De zangeres gaat door een zware periode. “Het zal zwaar worden zonder mijn man Will. Maar ik kom er wel. Ik vecht gewoon door.”

Wederom een reünie van Luv; het zou zomaar kunnen gebeuren. José wil het in ieder geval. Nu afwachten of Patty Brard en Marga Scheide toehappen. Marga wilde eind maart stoppen met Luv. Ze had er geen zin meer in en Patty’s project Diva’s Draaien Door zou in de weg zitten. Nu het Diva’s project geïmplodeerd is, zijn er nieuwe kansen voor Luv.

Deze nieuwe ontwikkelingen maken het hele Diva’s drama nog pikanter. Patricia Paay zei immers dat zij na het vertrek van Tatjana gewoon door wil met de Diva’s, en prima met Patty Brard samenwerkt. Als Patty die opening nu afwijst voor een hereniging met haar Luv-vriendinnen, krijgen we dat weer. Dan is Patricia de gebeten hond.

Dames, ik heb een idee. Waarom niet Luv & Star Sisters als één gezamenlijke, gezellige diva’s reünie? In 2007 kwamen de Star Sisters ook al eens terug met een optreden in Dancing With The Stars, en vorig jaar traden ze ook nog ergens op, dus een grotere comeback is voor de zussen Paay en Keeley vast bespreekbaar.

Als de twee legendarische damesgroepen hun krachten bundelen hebben ze tijdens optredens ook nog eens dubbel zoveel vocale sterkte. Dat zou toch heel prettig zijn, gehoord (ehm, hoe zeg ik dit netjes) de vocale beperkingen waar de dames na hun heftige levens vol drank, sigaretten of wat al niet meer, mee te maken hebben.

Double the divas, double the drama. We verheugen ons er nu al op.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe doorstart Luv? Doe het samen met de Star Sisters!

  1. M.Veel

    Als een doorstart gemaakt wordt om de financiën op orde te krijgen is dat m.i. een verkeerd uitgangspunt en gedoemd om te mislukken. Motivatie, inspiratie gebaseerd op kwaliteit geven publiek en als dat lukt is binnenkomend geld een gunstige bijkomstigheid.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Dutch Diva’s: een broeinest van haat, nijd en jaloezie | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>