Video: Marco Borsato getuige geweld tegen kinderen Syrië

Marco Borsato vertelt over zijn ervaringen als ambassadeur van War Child. De zanger zet zich al vanaf 1998 vrijwillig in voor War Child, en doet er alles aan om de situatie van oorlogskinderen en het werk van War Child onder de aandacht te brengen. Hij verschijnt regelmatig in de media, waar hij vertelt over zijn – zelfbetaalde – reizen voor War Child.

warchild.nl | @WarChildHolland | facebook.com/warchildholland

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video: Marco Borsato getuige geweld tegen kinderen Syrië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>