Hit of Shit: Fabienne Bergmans – Feelings (video)

Fabienne Bergmans, winnares van The Voice Kids, heeft haar eerste single uit. Ze heeft het liedje Feelings zelf geschreven en gecomponeerd. Haar coach Angela Groothuizen heeft het nummer met Nico Brandsen geproduceerd.

Het is een heel aardig nummer geworden. Zelf je materiaal schrijven, of op zijn minst meeschrijven, is sowieso een aanrader voor artiesten. Er zijn uitzonderingen, maar veel artiesten die een lange, succesvolle carrière opbouwen schrijven hun eigen materiaal. Wat dat betreft zijn er talenten die een voorbeeld mogen nemen aan Fabienne.

Fabienne’s vocalen klinken al aardig doorleefd voor een meisje van nog geen 14 jaar. Over een week is ze overigens jarig, dus wat zou nou een mooier verjaardagscadeau zijn dan een notering in de hitlijst? De melodie van het nummer is ook goed, maar je moet de track wel een paar keer horen voordat ie blijft hangen.

Met Feelings geeft Fabienne een origineel eigen vervolg aan haar grootste hit tot nu toe, de The Voice-single What You’re Made Of, een cover van een Lucie Silvas-liedje.

Feelings schommelt momenteel rond de 60e plek in de iTunes Download Top 100, maar we weten nog niet hoe het gaat met de fysieke verkopen. Het zou dus kunnen dat ze komend weekend al in de Single Top 100 opduikt. Als dat gebeurt, dan zou dat terecht zijn. Ga zo door, Fabienne!

Fabienne Bergmans - Feelings

Loading ... Loading ...

Feelings van Fabienne Bergmans op iTunes


Video op Youtube

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: Fabienne Bergmans – Feelings (video)

  1. Chantal

    Wat een mooie stem heeft zij zeg, prachtig.
    Mooi nummer.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Ik denk dat het geen grote hit wordt. Paar weken genoteerd in de top 100, blijft verder in de tipparade hangen van de Top 40.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>