Gordon woedend op ‘Volendamse maffia’ Dutch Valley

Gordon is helemaal over de rooie omdat zijn zanggroep LA the Voices van het programma van Dutch Valley is verwijderd en hij persoonlijk niet meer welkom is op het evenement. Het festivalterrein in de Velsen Valley in Spaarnwoude noemt hij rancuneus een ‘sompig grasveld’. De organisatoren scheldt hij uit voor ‘amateurs’ en ‘Volendamse maffia’.

Naar aanleiding van negatieve berichten op Gordon’s persoonlijke Facebookpagina is LA the Voices uit de programmering van het festival geschrapt. Gordon is niet meer welkom. Hij moest het nieuws via een persbericht vernemen. ‘Het is volslagen belachelijk wat hier gebeurt!’ foetert hij tegen De Telegraaf.

Gordon legt zijn venijnige opmerkingen uit: ‘Ik maakte me zorgen om het feit dat er zo weinig kaarten waren verkocht.’ Dutch Valley weersprak Gordon’s bewering dat er slechts 1500 kaarten zouden zijn verkocht eerder al. ‘Waar heeft hij het over?’

Op dit moment zijn ruim dertigduizend tickets verkocht. De organisatie verwacht volgende week zaterdag het maximum aantal van 35 duizend kaarten te hebben verkocht.

Gordon wil verder dat mensen die speciaal voor hem kaarten hebben gekocht hun geld terugkrijgen. Hij was niet van plan zich hierbij neer te leggen en zou zijn advocaat op de zaak zetten. Een paar uur later trok hij dat dreigement bij RTL Boulevard weer in.

Het lijkt mij dat Dutch Valley eerder een advocaat in de hand kan nemen. De tirades van Gordon beginnen te lijken op smaad en opzettelijke laster. Het is dat niemand Gordon echt serieus neemt, maar als een normaal mens zoiets over andere mensen of bedrijven zegt, dan kan dat toch erg schadelijk zijn. In Gordon’s geval is het vooral erg kinderachtig.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Gordon woedend op ‘Volendamse maffia’ Dutch Valley

  1. Henk

    Het zal Gordon weer eens niet zijn. Hij mag alles over een ander zeggen, maar een ander niks over hem. Toch raar…..

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Wat is het toch een verschrikkelijke arrogante kwal.

      /   Reply  / 
  3. Peterke!

    Precies de reden waarom ik NIET wil dat LA The Voices naar het Songfestival gaat. Als Gordon ergens goed in is, is het wel aanstellen en zich (behoorlijk) kinderachtig opstellen. Dan komt er ook nog eens bij dat zingen niet direct zijn sterkste kant is. Kan die hele man niet uitstaan! Als hij al in het nieuws komt, is het alleen omdat hij boos is op iets of iemand en daar ben ik ondertussen wel klaar mee. Iedereen heeft het gedaan, maar Gordon is de onschuld zelf. Zoek asjeblieft een normale baan Gordon! Zijn wij teminste van het hele gezeik af.

      /   Reply  / 
  4. Ronald

    LA The Voices zou voor mij juist de reden zijn dat ik niet naar een festival zou gaan als ik het in de programmering zag staan.
    Wat denkt die Gordon wel? Dat dat groepje Top of the bill is?
    Zelfingenomen vervelend mannetje.

      /   Reply  / 
  5. Martin

    The Voices , groepje creeps met opper zelfingenomen griezel Gordon laat weer eens van zich horen. Laat ie maar weer snel een lekker jong knap bi-jochie versieren met zijn centjes om dan weer na een tijdje met krokodilletranen jankend als het weer eens uit gaat, met een ‘superrealistisch boek’ over ‘de liefde’ te komen, want met die nepliefdes is hij natuurlijk de expert, en kan ie misschien weer wat verdienen met deel 2 van zin boek om zijn volgende nepliefde te versieren en hoeft ie hopelijk ook niet meer op te treden en behoren bovenstaande problemen tot het verleden ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>