Hit of Shit: Bollebof – Als Je Van Mij Was (video)

Nieuwe single van één van de grootste urban-pop beloftes van Nederland

De nieuwe single van Bollebof is wat mij betreft zeer hitwaardig. Goed gezongen, mooie clip, lekker geproduceerd. Maar in de iTunes Top 100 breekt hij nog nét niet door. Als we alleen pop-releases tellen dan staat Als Je Van Mij Was momenteel op 64. Dat kan hoger!

‘Wij gaan zorgvuldig om met releases. Alles moet kloppen. Ik hoop dat mijn nieuwe single, de voorgaande singles overtreft op alle vlakken!’ aldus Bollebof. Het nummer is geproduceerd door Hyplified (bekend van o.a. Yes-R, Angela Groothuizen, Ruth Jacott).

Naast diverse optredens werkt Bollebof momenteel aan een nieuw album. Recentelijk was hij te zien in programma’s als Zo Raymann en The Pain Game, en het NRC tipte hem al als één van de beloftes binnen zijn genre. In december is Bollebof ook te zien in het derde seizoen van het veelgeprezen programma Ali B Op Volle Toeren.

Als Je Van Mij Was op iTunes

Bollebof - Als Je Van Mij Was

Loading ... Loading ...


Video op YoutubeBollebof op Twitter

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hit of Shit: Bollebof – Als Je Van Mij Was (video)

  1. Kamper

    Niet een oude blonde Engelstalige had naar het songfestibval moeten gaan, maar een jonge donkere Nederlandstalige. Bollebof dus.
    Luister zijn liedjes, en je snapt waarom.

      /   Reply  / 
  2. Kamper

    Even over Bollebof.
    Een van de beste urban artiesten van Nederland. De looks, de stem, de beat. en alle uitgebrachte plaatjes uiteindelijk over de miljoen views. Deze staat ook alweer op 100.000 kliks.
    Zijn grootste r&b concurrent? JPB

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Angela Groothuizen lanceert single Project Hyplified | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>