Raffaëla naar afkickkliniek om drank- en drugsprobleem

‘Kijk naar Amy Winehouse. Als je zo doorgaat, ben je eind 2013 dood’

Raffaëla Paton is deze week bijzonder openhartig in een interview in roddelblad Privé. De zangeres onthult dat ze een drank- en drugsprobleem heeft gehad. Schokkend. Ze heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek in Thailand om van haar verslavingen af te komen.

‘Ik heb grote problemen met alcohol en drugs gehad. Ik heb in een kliniek gezeten en was echt helemaal de weg kwijt. Mijn therapeut zei: ’Kijk naar Amy Winehouse. Als je zo doorgaat, ben je eind 2013 dood’, aldus Raffaëla.

Alle media nemen het nieuws vandaag gretig over. Ik ben meestal niet zo van het quoten uit roddelbladen, maar omdat Raffaëla er zelf zo open en eerlijk over is, vind ik dit nieuws wel het melden waard. Ze is een topvrouw, en een goede zangeres met lef en stijl.

Ik schrik van deze onthulling. Hopelijk gaat het weer goed met haar. Erg moedig dat zij open praat over problemen met drank- en drugs. Dat gebeurt in Nederland niet vaak.

facebook share facebook share

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Raffaëla naar afkickkliniek om drank- en drugsprobleem

  1. jvdb

    goed getimed.

      /   Reply  / 
  2. Ronald

    Hmm, riekt naar een zucht om aandacht.

      /   Reply  / 
    1. Mira

      Dat dacht ik nou ook!

        /   Reply  / 
  3. Arjan Hensens

    Eén grote promotiestunt! Waarom nu? Omdat haar succesvolle deelname aan het programma Beste zanger van NL ten einde loopt…
    Slecht hoor dit…

      /   Reply  / 
  4. Marcus Lucas Auteur

    Ah, wat een zure reacties zeg. Het overkomt veel mensen, maar dat bekende Nederlanders er zo open en eerlijk over praten gebeurt niet zo heel vaak. Zij maakt zich ook kwetsbaar voor dit soort commentaren op internet. Dat hoort er misschien bij, maar het is niet echt cool, want zij kan zich er niet tegen verdedigen. Bekende artiesten mogen zich toch wel kwetsbaar opstellen zonder dat er zo zuur gereageerd wordt. Zij is een leuke en talentvolle dame!

      /   Reply  / 
  5. José

    “Hmm, riekt naar een zucht om aandacht” @ Ronald. Heb je het nu over jezelf?

      /   Reply  / 
  6. Eva

    Dat dacht ik ook als eerste.
    Inderdaad, wel heel erg ‘toevallig’.
    Ach zij veinst zelfs alcohol en drugsproblemen als het nodig is blijkbaar.

      /   Reply  / 
    1. Mira

      Zo is dat!

        /   Reply  / 
  7. Eva

    15.15 was gericht tegen Arjan Hensens en Ronald.

      /   Reply  / 
  8. Mira

    Waarom, als t al echt waar is, al deze ellende publiek maken? Ik vind haar al vanaf de eerste keer dat ik haar op tv zag erg nep. Onecht. Fake .
    Misschien is dat in t echt niet zo, maar voor mij komt ze wel zo over.
    heb ervaring met verslavingsproblematiek , herken niets in haar verhalen. Sorry!

      /   Reply  / 
  9. Marcus Lucas Auteur

    Nou ik heb haar hierover gesproken en ik vind het moedig dat ze er zo open en eerlijk over is. Ze stelt zich kwetsbaar op, dan is het wel erg makkelijk om haar te veroordelen. Er zijn veel bekende Nederlanders die allerlei problemen hebben. We kennen de media. Die pikken het op en vergroten het uit. Maar Raffaëla is echt veel meer dan alleen dit verhaal.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>