Sabrina Starke en Metropole Orkest doen Bill Withers

Sabrina Starke komt met album en tour vol materiaal van soullegende

Op 2 mei zal Sabrina Starke samen met het Metropole Orkest een uniek optreden verzorgen in het Amsterdamse Paradiso. Het bijzondere concert wordt gehouden ter ere van de album release van Sabrina’s album Lean On Me, the songs of Bill Withers.

Het repertoire van Bill Withers vormt al jaren een grote inspiratiebron voor Sabrina. Het album zal op 3 mei uitkomen. De keuze om het repertoire van Bill Withers met het Metropole Orkest uit te voeren kwam tot stand nadat dirigent Vince Mendoza Sabrina persoonlijk benaderde om een album met hem en het orkest op te nemen.

Van januari tot maart 2014 zal Sabrina ook een tour maken langs diverse theaters. In het nieuwe avondvullende programma zal Sabrina het publiek (opnieuw) kennis laten maken met het repertoire, de roots en het leven van de soullegende Bill Withers.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>