Eerste single The Voice-winnares Leona met Afrojack

Leona werkt met Afrojack voor de productie van haar single With a Word

Naast haar optredens in het land heeft Leona Philippo zich de afgelopen tijd bezig gehouden met het opnemen van haar eerste single. De titel van is With a Word, en hij komt nog in april uit. De winnares van The Voice of Holland sloeg voor deze single de handen ineen met Afrojack. De wereldberoemde dj tekende voor de productie.

Afrojack: ‘Ik vind Leona een geweldige winnaar van The Voice. Toen ik gevraagd werd door Talpa Music of ik het leuk zou vinden met haar een song te maken, zei ik dan ook gelijk volmondig ja. Ik ben bezig met mijn debuutalbum en heb daarom een hoop sterke demo’s klaarstaan. Eentje daarvan vond ik perfect voor Leona.’

‘Ik zat op dat moment in LA, maar ik heb haar de track gestuurd en gelukkig vond ze hem sterk genoeg om mee te werken. Ik ben de productie van de single nu aan het afronden en het lijkt erop alsof het een superdikke song gaat worden’, aldus Afrojack.

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Eerste single The Voice-winnares Leona met Afrojack

  1. Johan van de Velde

    ‘t Zou mij verbazen als hier echt een goed product uit voortkomt.
    Leona kan goed zingen; Afrojack kan goed mixen, maar dat wil niet zeggen dat ze een goeie song kunnen schrijven. Bovendien schijnt het nummer een ‘leftover’ demo te zijn. Niet goed genoeg voor Afrojack en wel voor Leona?
    Voortekenen zijn niet goed.
    Ps, voordat mensen het hier over “gunnen” gaan hebben. Daar heeft mijn reactie niets mee te maken.

      /   Reply  / 
    1. Yoshi

      Inderdaad een goede zangeres en een leuke verschijning qua performance, maar als het een succes zal worden zal ze dat een groot deel aan Afrojack hebben te danken. Ik zou graag willen zien of ze solo ook aanslaat, aangezien Could You Be Loved, snel uit de charts was. Ik denk dat Floortje Smit beter een mooie dance track met hem had kunnen maken, ze liet dit wel mooi zien in TVOH, et dance genre dan

        /   Reply  / 
      1. Peterke!

        Het zal niemand verbazen, maar ik ben het helemaal eens met Yoshi! :)

          /   Reply  / 
        1. vinn

          Floortje heeft wel echt bewezen over een ‘dancestem’ te beschikken!

            /   Reply  / 
      2. PigBag

        Punt is alleen dat iemand als Afrojack (en iedere andere willekeurige producer) natuurlijk nooit met zo’n hopeloze flop als Floortje zou willen werken.

          /   Reply  / 
        1. Peterke!

          Nou kijk ik natuurlijk met heel andere ogen naar Floortje dan de rest hier, maar ik zou Floortje niet zo snel op een laag pitje zetten. Ze heeft gevonden welke kant ze op wilt en wie weet pakt dat wel goed uit. Ik weet dat ze met een nieuwe eigen single gaat komen, maar hoe, wat en wanneer weet ik nog niet. Ik heb in ieder geval hoop. En ik blijf hopen op een tweede album van Floortje.

            /   Reply  / 
          1. PigBag

            Dan kun je hopen tot je ‘n ons weegt. Maar van mij mag je.
            Zoals ik in m’n vorige reactie al aan heb gegeven is er geen enkele producer meer die met Floortje wilt werken. Je ‘weet’ dat Floortje met ‘n single komt maar voor de rest weet je niks. Je hebt de klok horen luiden maar je hebt geen benul waar de klepel hangt. Ik zal je op weg helpen. Geen platencontract en geen producer: geen single. En al helemaal geen album.
            Als Floortje haar belofte na komt en The Voice inderdaad haar laatste poging was dan is haar carriere binnenkort voorbij. Definitief.

              /  
          2. Peterke!

            Ik kan je garanderen Johan dat er wel degelijk een single aankomt. Er is nog niet veel over bekend gemaakt, maar ik heb Floortje nog niet al te lang geleden zelf gesproken. Ik geloof Floortje als ze zegt dat er zeker nieuwe muziek komt. Ik wacht alles rustig af.

              /  
          3. PigBag

            Je weet niet eens meer tegen wie je ‘t hebt. Laat maar gaan. Deze discussie is zinloos en daarnaast vreselijk off-topic. Dit artikel gaat over ‘n echte artiest.

              /  
          4. Ronald

            Eens met PigBag. Floortje heeft te veel kansen verkloot om ooit nog eens echt door te breken en überhaupt nog serieus genomen te worden. Dat je in iemand blijft geloven, Peterke, is goed natuurlijk, maar je zal wat Floortje betreft het deksel op je neus krijgen denk ik.

              /  
          5. Johan van de Velde

            Klinkt misschien hard voor fans als Peterke!, maar Floortje gaat het inderdaad niet redden.
            Ik vrees ook voor Leona.
            Zij zal best kunnen blijven werken als achtergrondzangeres, maar haar solocarrière zal waarschijnlijk niet echt van de grond komen. Daar kan geen Afrojack, die het zelf wellicht ook moeilijk gaat krijgen met zijn solowerk, iets aan veranderen.

              /  
          6. Yoshi

            Doel je op Leona PigBag? ik mag hopen van niet, want ook zij zit in het zelfde rijtje als Floortje

              /  
  2. bingocharts

    Ik ben benieuwd! Lijkt me wel een goeie combi!

      /   Reply  / 
  3. PigBag

    Ik ben erg benieuwd. Afrojack is niet voor niks wereldwijd ‘n grote naam. Leona is ‘n geweldige artiest en als ze sterk materiaal krijgt om mee te werken dan zie ik haar zeker succesvol worden. En als ‘t zo lang duurt (4 maanden!) voordat Leona haar eerste eigen single uit brengt dan mag ik aannemen dat dat op z’n minst toch wel ‘n top 10-waardige plaat is.

      /   Reply  / 
  4. yoshi

    Doel je op Leona, bigbag… ik mag hopen van niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>