Hit of Shit: When We Are Wild – ‘Scuse Me (video)

Finalist uit de Grote Prijs van Nederland komt met hele behoorlijke debuutsingle

When We Are Wild is een band gevormd door Hille Stellingwerf, een zanger-gitarist Witmarsum, een dorp in Friesland. De band maakt intense en sfeervolle popsongs, sterk beïnvloed door de hedendaagse folkmuziek. ‘Scuse Me is een prima geproduceerde debuutsingle waar de heren goed mee voor de dag kunnen komen.

Begin 2012 werkt Hille als vuilnisman en schoonmaker om de opnames van zijn EP te kunnen betalen. De documentairemakers van Fryslân Dok volgen de songwriter gedurende zijn opmars in de Nederlandse muziekscene. De band wist in april een plek te bemachtigen in de selectie van de Grote Prijs van Nederland, en bereikte de finale.

‘Scuse Me is de debuutsingle van de band, gebaseerd op een uit het oog verloren jeugdliefde die op een ongeschikt moment weer contact zoekt. When We Are Wild bestaat uit Hille Stellingwerf (leadzang en gitaar), Pim Kamp (toetsen, zang), Patrick Schaafstal (gitaar, zang), Bart Hooghiemstra (bas, zang) en Pandu Windartono (drums, zang).

Download ‘Scuse Me op iTunes

When We Are Wild - ‘Scuse Me

Loading ... Loading ...

Foto: Andres Fouché – Volg ook: @whenwearewildfacebook.com/whenwearewild

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hit of Shit: When We Are Wild – ‘Scuse Me (video)

  1. Pingback: Hit of Shit: When We Are Wild – 'Scuse Me (video) – Blog.nl (Blog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>