The Opposites en Nick & Simon op Vrienden van Amstel

Eerste namen voor Vrienden van Amstel Live 2014 bekend, o.a. Golden Earring

Xander de Buisonjé presenteert voor de vijfde keer Vrienden van Amstel Live, zo maakte de organisatie vandaag bekend. Naast Xander zijn ook Golden Earrling, Guus Meeuwis, The Opposites, Xander de Buisonjé, Nick & Simon, Miss Montreal en Nielson bevestigd.

Voor Golden Earring is het de eerste keer op het evenement, dus dat is al een mooie primeur. Bovendien zijn dit nog niet de helft van alle artiesten die zullen optreden. Er zullen later dit jaar dus nog meer namen onthuld worden.

De concerten vinden plaats op 16, 17, 18, 19, 22, 23, 24 en 25 januari 2014 in Ahoy te Rotterdam. Praktisch alle kaarten voor de acht shows zijn al verkocht. De organisatie heeft vandaag nog wel 3500 podium en 2500 veldplaatsen extra in de verkoop gegooid.

Er komen geen extra shows meer bij, dus als je nog kaarten wilt dan moet je er snel bij zijn. Meer info: vriendenvanamstel.nl en uiteraard Twitter en Facebook.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “The Opposites en Nick & Simon op Vrienden van Amstel

  1. BéTé

    Ik hoor Yoshi het volgende alweer denken; wat heeft die vermaledijde Miss Montreal daar nou weer te zoeken??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>