Charly Luske ft Ali B & Brownie Dutch – Blurred Lines

Hit of Shit? • Bijzondere samenwerking Charly Luske, Ali B en Brownie Dutch

Charly Luske, Ali B en Brownie Dutch coverden Blurred Lines live in de studio bij 538, in samenwerking met Nick Bult, Danjil Tuhumena en Bart Brandjes. De reacties daarop waren zo positief dat ze besloten de live-track officieel uit te brengen.

Heel slim om een van de grootste hits van dit moment te voorzien van Nederlandstalige raps, en deze cover is van prima kwaliteit. Zo liften de heren mee op het succes van het origineel van Robin Thicke met T.I. en Pharrell dat nog steeds hoog in alle charts staat.

De coverversie staat een stukje lager, maar wel al de hele week in de iTunes-chart dus een notering in de Single Top 100 van komend weekend zit er vast en zeker ook in.

Download Blurred Lines (Live @ 538) op iTunes

Charly Luske ft Ali B & Brownie Dutch - Blurred Lines (live)

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Charly Luske ft Ali B & Brownie Dutch – Blurred Lines

  1. anita

    Ik vind dit een geweldige versie van Blurred Lines en probeer m altijd mee te zingen als ik alleen in de auto zit ! Maar het leukste stukje van Ali B kan ik niet goed verstaan, hebben jullie die tekst voor mij?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>