Sharon Doorson: Ik wil met Armin naar het Songfestival

Sharon Doorson wil ook wel samenwerken met Nicki Minaj en David Guetta

De clip van High On Your Love is de miljoen views op Youtube ruim gepasseerd. Een mooie gelegenheid voor een Q & A met Sharon Doorson, moet de site van Vibe magazine gedacht hebben. Vibe is opgericht door de Amerikaanse topproducer Quincy Jones.

‘Het is een droom die uitkomt voor mij! Er zijn zoveel landen die van de song houden, overal, van Frankrijk tot Rusland. Het voelt groots, maar het legt de lat ook hoog voor mijn volgende single. Het is een geweldig start en ik ben blij’, aldus Sharon.

Vibe vroeg de zangeres hoe het was om te werken met Armin van Buuren, Tiësto, Wayne en Flo Rida. Of ze misschien herinneringen of anekdotes uit de studio kon delen.

Sharon: ‘Ik heb eigenlijk niet met hen allemaal gewerkt, maar ik ken Armin, en zoveel mensen hebben voorgesteld dat wij eens zouden moeten samenwerken. In het bijzonder voor het Eurovisie Songfestival. Dat is iets dat ik echt heel erg graag zou doen.’

‘Tearce Kizzo produceerde mijn song Bad Medicine, welke oorspronkelijk werd geschreven voor Rihanna. Ik werd uiteindelijk de gelukkige die het mocht zingen!’

Sharon zei eerder al dat ze deelname aan het Eurovisie Songfestival wel ziet zitten, maar nog niet op welke manier. Armin van Buuren heeft ook gezegd dat hij het wil doen, mits hij carte blanche krijgt van Tros en Avro en niet hoeft deel te nemen aan een voorronde.

Verder sprak de zangeres onder meer over de adviezen die ze heeft gekregen, hoe het is om een vrouw te zijn in een door mannen gedomineerde industrie, en met wie zij verder nog weleens zou willen samenwerken. Nicki Minaj en David Guetta lijken haar wel wat.

Q&A: Songstress Sharon Doorson Talks Armin Van Buuren, Rihanna

facebook share facebook share

15 Reacties // Reageer

15 thoughts on “Sharon Doorson: Ik wil met Armin naar het Songfestival

  1. Frank

    Vibe vroeg de zangeres hoe het was om te werken met Armin van Buuren, Tiësto, Wayne en Flo Rida. Of ze misschien herinneringen of anekdotes uit de studio kon delen.
    Sharon: ‘Ik heb eigenlijk niet met hen allemaal gewerkt [...].’

    Heel apart!

      /   Reply  / 
  2. Yoshi

    Ik denk eerder dat ze Bad Medicine heeft gekregen omdat Rihanna het waarschijnlijk niet wou…

    Maar een combi Sharon/Armin zal de kans vergroten om het SF te winnen.

      /   Reply  / 
  3. ArjanH

    Als het maar niet een schreeuwerig nummer wordt… Enne Armin kan op hetpodium niets live uitvoeren want er wordt niets live gespeeld alleen de zang.

      /   Reply  / 
  4. BéTé

    Armin van Buuren met Sharon is leuk… maar niks bijzonders w.b. de combinatie. Veel te voor de hand liggend.
    Laat Armin maar een mooi nummer maken voor Sandra van Nieuwland (of met Sandra en haar team). Ik weet zeker dat die verrassende combinatie wél tot iets spannends zou kunnen zorgen.

      /   Reply  / 
  5. yoshi

    Armin en Sharon den Adel zou ook perfect zijn en dan iets in de trend van Florence + the Machine

      /   Reply  / 
  6. L3R0Y

    Sharon op het songfestival zou echt een verkeerde zet zijn. Wat mij betreft heeft Sharon niet de juiste kwaliteiten voor het songfestival. Ik vind persoonlijk dat Sharon momenteel erg gehyped wordt en dat zij overschat wordt. Ik vind haar weinig bijzonders hebben en weinig toevoegen. De nummers zijn leuk, maar niet bijzonder. Haar vocalen evenmin.

      /   Reply  / 
  7. Marcus Lucas Auteur

    Op het Songfestival mag in die drie minuten echt niet vals gezongen worden. Als Sharon Doorson dat kan (met choreografie, enz.) dan kan ze scoren. Maar bijvoorbeeld Slovenië zond afgelopen keer een moderne popdance-track, en de zangeres ging een paar keer vocaal de mist in. Eindigde laatste in de halve finale. Ik ben het eens met Sharon den Adel! En andere verrassende keuzes (zoals Wende, Mathilde Santing, Sandra van Nieuwland, enz.) waardoor het alternatiever zou worden. Maar sowieso tof dat Sharon zo enthousiast is.

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Ik heb niet zoveel vertrouwen in Sharon. Ik heb ze nl al een aantal keren flink vals horen zingen of dat ze er behoorlijk tegenaan zat.

        /   Reply  / 
      1. BéTé

        Klopt, luister op YouTube maar eens naar Bad Medicine wat ze ten gehore bracht tijdens haar album presentatie. Dat is bepaald geen reclame.
        Haar hits zijn leuk voor op een feest en in voor de auto… maar dan hebben we het over studio-opnames.

        En ja; ik weet dat dit voor veel meer artiesten geldt :)

          /   Reply  / 
        1. Bart

          Ik denk dat er zeer weinig artiesten zijn die dancenummers heel zuiver kunnen brengen als ze er ook nog een bij bewegen.Dat geldt ook voor de hele grote artiesten.

            /   Reply  / 
          1. BéTé

            En daarom moet je dus ook niet kiezen voor een dancenummer op het ESF. Euphoria kon alleen maar zuiver gezongen worden doordat Loreen zelf niet danste… desondanks was de podium-presentatie fabelachtig.

              /  
          2. Bart

            Eens!

              /  
    2. yoshi

      Wat te denken van Cascada, Marcus. Zij is in Europa een bekendheid maar eindigde toch laag, omdat ze een paar keer goed de mist in ging met haar dance nummer

        /   Reply  / 
    3. Marcus Lucas Auteur

      Ook dat inderdaad. De naam Armin van Buuren alleen al zou op zich genoeg moeten zijn voor een finaleplek. Zou mis kunnen gaan als er vals gezongen zou worden, maar goede backing vocals kunnen ook helpen om kleine foutjes te verbergen.

        /   Reply  / 
      1. Johan van de Velde

        Ik vraag me toch wel serieus af of Armin met Sharon zal werken. Ik hoorde net een track van hem met Drake. Dat is toch wel van een andere (betere) klasse dan wat Doorson ooit zou kunnen laten horen.

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>