Hit of Shit: 3JS – Til Me Op (video)

Hernieuwd 3JS-geluid: ‘Uptempo, folk, pop, positief, kleurrijk en toegankelijk’

Afgelopen vrijdag kwam de nieuwe single van 3JS uit. Til Me Op is de eerste single van het nieuwe album Dichter Bij De Horizon dat gepland staat voor 8 november.

Het is de eerst plaat met de ‘nieuwe J’, Jan de zoon van Jaap de Witte. Volgens het Volendamse trio zal het album meer uptempo nummers bevatten en wordt de klank toegankelijker. ‘positief, folk, pop, kleurrijk’, zo lezen we in een promotekst.

Til Me Op geeft een eerste indruk. De videoclip ging vrijdag exclusief in première op de website van de Telegraaf, maar is inmiddels ook op Youtube online gezet. Het nummer schoot in een dag de top 5 in iTunes in maar is inmiddels gezakt naar rond plek 30.

Download Til Me Op op iTunes

3JS - Til Me Op

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Hit of Shit: 3JS – Til Me Op (video)

  1. ik

    HIT met een hoofdletter H

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      Hit met een hoofdletter S…
      😜
      Sorry, kon het niet laten.
      Heb het liedje nog niet gehoord, maar het itunes verloop belooft niet veel goeds.

        /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Ok, geluisterd nu.
    Beetje een lastig te beoordelen nummer. Het lijkt alle ingredienten te bezitten om een leuk liedje te zijn. Maar het is het toch niet.
    Misschien teveel verschillende stukjes aan elkaar geplakt, waardoor het niet lekker ‘loopt’. Misschien gewoon niet goed gecomponeerd.
    Wat de oorzaak ook moge zijn, ik hoor hier geen hit in.

      /   Reply  / 
    1. Nico

      Ik had eerst geluisterd voor ik jouw reactie zag. Verschillend onder woorden gebracht, maar waarschijnlijk bedoelen we hetzelfde.
      Ik denk dat er een rem op zat tijdens het componeren. Eigenlijk zou het artistiek een veel beter nummer worden, maar er was grote druk om het niet te moeilijk te maken. Enigszins geforceerd om het toch gedraaid te krijgen en dus een beetje rommelen om het nummer voor een groot publiek acceptabel te maken.

        /   Reply  / 
      1. Nico

        Dankzij hun geoliede machine wordt het natuurlijk wel een hit(tje).

          /   Reply  / 
  3. YesMe

    TE GEK nummer. Super weer zoals altijd. Mensen die iets anders zeggen hebben geen verstand van muziek. De 3J’s zijn GEWELDIG!!!!

      /   Reply  / 
    1. Henk

      Ik voel me niet aangesproken. Maar ik sluit me niet aan bij jouw mening over de 3J’s. Ok dit liedje is wat toegankelijker dan de andere, maar ik snap er niks van dat deze groep zo ”populair” is bij een aantal mensen. Ik vind ze behoorlijk arrogant en ik kan me niet 1 liedje meer van ze herinneren. Wellicht zo populair omdat ze uit Volendam komen? Ik weet het niet, maar deze 3J’s mogen overgeslagen worden. Wat mij betreft dan.

        /   Reply  / 
  4. Mirke

    Jammer, maar ik kan het alleen maar met Johan eens zijn, en dat terwijl ik wel een 3JS-fan ben. Maar dit nummer is het gewoon niet. Ze willen commerciëler en daar gaan ze misschien wel de fout in. Dat past niet bij hen, ze wilden nooit schrijven om te verkopen maar schrijven wat ze mooi vinden en daar zijn ze vanaf gestapt lijkt wel. Het heeft nu een veel te hoog ‘Nick en Simon’ gehalte.

    De opmerking dat je geen verstand van muziek hebt als je dit niet mooi vindt slaat nergens op. Smaken verschillen nu eenmaal. Ik vind de 3JS namelijk ook geweldig, maar dit liedje niet. Dit is niet de vertrouwde 3JS sound maar te commercieel en live klinkt het ook niet goed heb ik helaas moeten constateren.

    En arrogant zijn ze helaas ook. En dat zeg ik als 3JS-fan. Als je vrouw bent en <25 bent zijn ze leuk, daarboven hebben ze weinig aandacht meer voor je terwijl je in mijn ogen alle fans gelijkwaardig hoort te behandelen. Ondanks dat houd ik wel van hun muziek, en zijn ze live ook steengoed. Hun Theatertour is een aanrader voor de echte muziekliefhebber, maar dit liedje is het absoluut niet. Haalt het niet bij hun laatste singels

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>