Anouk cancelt eerste Symphonica-show: ‘Kut en verdrietig’

‘Tot het laatste moment heb ik gehoopt dat het wel door kon gaan’

Het eerste Symphonica in Rosso-concert dat Anouk vanavond in het Gelredome in Arnhem zou geven, gaat niet door. De zangeres heeft stemproblemen als gevolg van griep. Dat meldt concertorganisator Mojo Concert.

Anouk heeft persoonlijk via Facebook haar excuses aangeboden:

‘Sorry! Ik vind het echt verschrikkelijk dat ik de show van vanavond zo kort van te voren heb moeten afzeggen. Ik heb dat nog nooit eerder gedaan, maar het gaat gewoon niet. Tot het laatste moment heb ik gehoopt dat het wel door kon gaan. Wat voel ik me kut en verdrietig.’

De meeste fans reageren teleurgesteld maar wel begripvol. Anouk zal er alles aan doen om de shows van vrijdag en zondag wel door te laten gaan.

De show van vanavond zal vrijwel zeker volgende week ingehaald worden. Kaartkopers krijgen per mail bericht over de vervangende datum en wat te doen als ze die datum verhinderd zijn.

Beterschap, Anouk!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>