Symphonica in Rosso: Wat is er met Anouk aan de hand?

Anouk cancelt opnieuw Symphonica-show, maakt oprechte excuses

Vandaag zag Anouk zich gedwongen om voor de tweede keer een concert in haar Symphonica in Rosso-reeks af te zeggen. Dat meldt persbureau Novum.

De show van afgelopen woensdag ging ook niet door. Anouk is namelijk geveld door de griep. Vrijdag ging de show wel door. Ze stond toen stijf van de medicijnen op het podium, waar Anouk ook een paar grappen over maakte.

De stemproblemen van Anouk zijn hardnekkig, laat concertorganisator Mojo aan het persbureau weten. ‘Ondanks intensieve doktersbehandelingen heeft de zangeres na de show van vrijdag meer tijd nodig om te herstellen.’

Anouks stembanden zijn ontstoken en gezwollen. Ze krijgt daar prednison voor. ‘Het zingen is momenteel pijnlijk en bovendien schadelijk op de lange termijn.’

De afgelaste concerten worden als het goed is volgende week ingehaald. Hou voor meer info ook Anouks website en haar Twitter en Facebook in de gaten.

Bekijk een amateurvideo van het concert van vrijdag (meer video’s hier):

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Symphonica in Rosso: Wat is er met Anouk aan de hand?

  1. Geen Anouk fan

    Dan heeft ze toch weer aandacht. Ze houdt niet van optreden en wil zich alleen nog achter de schermen bezighouden met de muziek. Maar als ze naar het songfestival kan en SIR kan doen dan is het weer ineens leuk. Maar ja er is weer geld aan te verdienen…..

      /   Reply  / 
    1. ArjanH

      Wat een domme reactie. Anouk heeft al tig keer in GelreDome en Ahoy etc gestaan dagen achter elkaar. Ze had nooit vrijdag moeten optreden. Ze stond stijf van de medicatie en heeft het concert beleefd in een roes. Ik vond dat ze er niet lekker bij liep. Ik hoop dat ze pas weer gaat zingen als ze weer helemaal fit en beter is. Dit kost alle partijen en Anouk heel veel energie en geld. Niemand die dit zo heeft gewild.

        /   Reply  / 
    2. Henk

      Inderdaad, wat een ontzettende stomme reactie. Jij hebt absoluut geen idee hoe erg het voor haar wel niet moet zijn om dit af te zeggen en al die mensen te moeten teleurstellen.
      Jij hebt absoluut geen verstand hierover dat is wel duidelijk.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>