Gers Pardoel, Lisa Lois en Showtek op nieuwe album Borsato

Nieuwe Borsato-plaat bevat een scala aan interessante gastbijdrages

Het komende album Duizend Spiegels van Marco Borsato is in de pre-order gegaan. NLpop bekijk natuurlijk meteen even de tracklist. Wat valt er op?

Naast de single Muziek (met Bag2Bank en Ali B) en het duet met Trijntje dat net uit is, ontdekken we nog een paar opvallende namen. In de song Samen Voor Altijd gaat Marco in duet met zijn dochter Jada en rapper Lange Frans.

Daarnaast heeft Borsato niemand minder dan Gers Pardoel gestrikt voor een gastbijdrage. Samen zullen ze het nummer met de titel Stem vertolken. En dan ook nog Lisa Lois, die Nederlandstalig zal zingen in het duet Zoals Je Bent.

Tenslotte de meest opmerkelijke naam: Showtek. Dat betekent stevige dancemuziek. Vermoedelijk harder dan de eerste single Muziek. Showtek is hardstyle, maar tegenwoordig best mainstream. We zijn heel erg benieuwd!

Op het album verder titels die typische Borsato-nummers doen vermoeden. Het Beste Wat Ik Ooit Had, De Weg Terug, Verlies, Bang Voor Water, Alles Wat Stijgt, Breng Jij Mij Naar Huis… je hoort zijn herkenbare timbre en snik in verbeelding.

Duizend Spiegels komt op 22 november uit, maar is nu al te bestellen:
Bol: Duizend Spiegels en Duizend Spiegels (Limited Edition)
iTunes: Duizend Spiegels

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>