Hit of Shit: Thomas Berge – Alleen Omhoog (naakte video)

Cover van een cover en blote billen in de clip, Thomas is terug

De nieuwe videoclip van Thomas Berge deed al wat stof opwaaien in de media. Hij is zijn babyvet kwijt en grijpt de kans om zijn blote kont te laten zien. Wat Miley Cyrus kan, kan ik ook, dacht hij wellicht. Erg schokkend is het niet.

Het liedje Alleen Omhoog is een cover van Impossible. In Engeland scoorde James Arthur een grote hit met zijn versie nadat hij de Britse X Factor won. Die versie ligt productioneel dichtbij die van Thomas, die de Nederlandse tekst zelf samen met Edwin de Groot schreef. Het origineel van Shontelle is R&B-pop.

Thomas meldt verder dat hij met bekende en minder bekende namen werkt aan zijn meest persoonlijke album tot nu toe: ‘Berge Verzet’ komt in februari uit.

Download Alleen Omhoog op iTunes

Thomas Berge - Alleen Omhoog

Loading ... Loading ...

Volg Thomas ook op Twitter en Facebook.

facebook share facebook share

27 Reacties // Reageer

27 thoughts on “Hit of Shit: Thomas Berge – Alleen Omhoog (naakte video)

  1. Bastiaan

    Top artiest en topfit!!!

      /   Reply  / 
  2. Nico

    Een schlagerzanger die zijn naam veranderde in Berge voor de Duitse markt. Mislukte volledig.
    Probeert nu een stoere popzanger te spelen (“kickte af” van drank en drugs in 3 dagen bij Keith Bakker) maar staat alleen op MegaPiratenFeesten en Sterren.nl.
    Kampioen terugkopen cd albums. Kreeg daardoor de meest onbekende nummer 1 hit ooit (kerstnummer).

      /   Reply  / 
    1. Cecil

      Ow Nico, you Don’t know shit…. Denk je echt dat hij die naam verzonnen heeft op zijn 12e, dat hij naar Duitsland wilde, dat het zijn persoonlijke muziek keuze was? En hoe durf je over iemand zijn verslaving een oordeel te hebben als je er helemaal niet bij bent en die persoon op de dag van vandaag nog steeds vecht, meetings volgt en geen druppel drinkt. En ook nog eens moet dealen met domme domme mensen zoals jij. Vraag de mening van ieder gerespecteerd muziek producent over het kunnen van thomas Berge en je zou versteld staan. Zet jezelf niet zo voor lul met je jaloerse gedrag…. En mocht er destijds gekozen zijn door zijn vorige management een hit te kopen, is dat nog steeds niet de leuze van thomas zelf, het kost tegenwoordig 5000 euro een hit te kopen… Denk je niet dat hij binnen was gekomen op nummer 1 als dat met dit nummer het geval was. En als dat je probleem is zal je wel een probleem hebben met merendeel van de Nederlandse artiesten aangezien Marco koning eigen platen kopen was…. Volendam heeft er ook een handje
      Van. Maarja wat vertel ik jou…. Want jij weet natuurlijk alles over de muziek industrie….

        /   Reply  / 
      1. Ronald

        Kom op he, Berge is altijd iemand die in de marge gezeten heeft. Behalve gekochte (nr 1) hits in de Manipulatie Top 100 heeft hij nog nooit een echt grote hit gehad, kan ook echt niks van hem noemen. Alleen bekend bij luisteraars van piratenzenders maar daarbuiten nooit voet aan de grond gekregen.

          /   Reply  / 
      2. Nico

        Ach, zielig. Hij kon er niks aan doen dat zijn manager alle cd’s terugkocht.

          /   Reply  / 
        1. Cecil

          Serieus? Dit is je reactie na dat al jouw argumenten om thomas te haten volledig van tafel worden geveegd…. Point taken…

            /   Reply  / 
          1. Nico

            Wat wil je dan? Dat ik begin over al die theatertournees die hij zou gaan maken? (Nooit iets van terecht gekomen). Dat zijn reallive soap bij de Tros van de buis werd gehaald wegens slechte kijkcijfers? Of dat hij laatste werd in een internationale wedstrijd, waar hij heel vals gezongen Robbie Williams stond na te doen? Dat het allemaal de schuld was van zijn manager? Die zorgde voor het verkeerde repertoire, verkeerde studio, maar mocht wel alles betalen?
            Of wil je dat ik beaam dat andere artiesten ook terug kopen? Dus dan geeft het niet?

              /  
          2. Johan van de Velde

            Wat is precies ‘terugkopen’, Nico?

              /  
          3. Nico

            @ Johan van de Velde.
            In tegenstelling tot de manipulatie met single downloads om in de Top 100 te komen, gaat het met cd albums anders. De cd shops worden, met recht van retour, gratis bevoorraad met de albums. In de publiciteit wordt gebracht dat er pakweg 20000 zijn besteld (“weggezet”) Ze staan daar een paar weken, en worden daarna teruggestuurd. Omdat de cd overal voorhanden is, is het makkelijk om ze door “fans” te laten opkopen. Of een hele fanclub, wel 1 voor 1 scannen dan hè?

              /  
  3. BéTé

    Whahaha … niemand let op die kont hoor. Daar zorgt dat bijzonder gekke ‘loopje’ van hem wel voor!!! :D

      /   Reply  / 
  4. Drish

    Het is een cover van shontelle! Impossible van shontelle. James arthur coverde het weer van shontelle. Get the facts right

      /   Reply  / 
    1. Marcus Lucas Auteur

      Staat er toch. Het is een cover van de versie van James Arthur, wat op zijn beurt weer een cover is van Shontelle. Er staat duidelijk dat het origineel van Shontelle is. Inclusief link.

        /   Reply  / 
  5. Ronald

    Oftewel. Weer lekker goedkoop allemaal.

      /   Reply  / 
  6. Johan

    Mensen wat zijn we toch altijd zuur in Nederland! Thomas Berge is 1 van de beste zangers die ons land rijk is. Hij ziet er goed uit en durft risico’s te nemen. Van een door producenten bedachte volkszanger naar een Nederlandstalige popzanger die hij echt wil zijn met nummers die hij zelf het liefste zingt. Ik vind het heel goed gedaan. laten we nou eens trots zijn in plaats van altijd maar dat afzeiken.

      /   Reply  / 
    1. Ronald

      Kan je vinden, maar een grote doorbraak is tot nu toe uitgebleven en zal uitblijven ook. In dit genre zijn er plenty van dit soort zangertjes…

        /   Reply  / 
    2. Nico

      Ja, het is een heel risico om met een cover te komen, als je overal hebt geroepen dat je de beste eigen nummers schrijft poedeltje naakt onder de douche.

        /   Reply  / 
      1. Yoshi

        Ja dat moet ik ook even opmerken Johan. Vind je het werkelijk gedurfd dat Thomas Berge een cover zingt of doel je op iets anders, wat gedurfd. Want vele Voice artiesten ging hem al voor. Was het ook gedurfd van Sandra van Nieuwland om More te coveren?

          /   Reply  / 
  7. Gustin81

    Wat zijn we toch weer lekker negatief allemaal. Waarom al dat afzeiken? Dit gaat nergens meer over. Ben het dan ook met Johan eens.

    En iedereen heeft zijn mindere kanten, ik, Thomas maar jullie net zo goed!! Wees blij dat hij tegen zijn verslaving vecht. Er zijn er ook genoeg die er niets aan doen. Zelf vind je het toch ook niet leuk dat je daar op afgerekend wordt? Toch??

      /   Reply  / 
    1. Nico

      In drie dagen lukte het hem “af te kicken” bij Keith Bakker. Een belediging voor iemand die echt verslaafd is.

        /   Reply  / 
      1. Cecil

        Binnen 3 dagen en dat weet jij want??? En dan nog even een reply op die andere onzin die je schrijft. Je bent wel bijzonder geïnteresseerd in iemand waar je zo’n hekel aan blijkt te hebben… Ik lees 1 hele grote fout bericht waaruit blijkt dat je ondank je enorme interessen in de beste man geen idee hebt waar je het over hebt….

          /   Reply  / 
        1. Nico

          Afkicken bij Keith Bakker was een soort publiciteitsstunt om een stoerdere image te krijgen. Toen deze laatste plotseling negatief in het nieuws kwam, was hij ineens afgekickt.

            /   Reply  / 
          1. Cecil

            Dan geef e biggen antwoord op mijn vraag… Dt weet jij want??? Hoe durf over iets een mening te hebben wat je DENKT te weten… Zo dom… Kan je echt met zekerheid Egen fat je er heel ver naast zit… En dan nog vind ik get vreemd dat je zo veel. Afweet. Van iemand waar je schijnbaar zo’n hekel aan hebt . Klinkt in mijn oren alsof je gewoon jaloers bent…

              /  
          2. Nico

            @Cecil.
            Sorry, het was niet mijn bedoeling je te ergeren. Maar al deze berichten zijn allemaal door hem (of zijn manager) in de media gebracht. Als er weer een lullig nieuwtje was, gingen direct de persberichten de deur uit.
            Dan werkt hij aan een Duits album (niets van terecht gekomen), dan gaat hij voortaan alleen nog Engels zingen (zie het bericht van Herman Roggeveen elders op deze pagina), ook niets geworden. Dan komen er theaterconcerten, op de lange baan gezet.
            Verder alleen nog roddel en achterklap over hem.
            Natuurlijk snap ik het als hij popzanger wil worden, maar dan moet hij eerst kappen met de MegaPiratenFeesten, anders wordt hij nooit geloofwaardig.

              /  
  8. Johan van de Velde

    Thomas Berge is helemaal geen slechte zanger, maar hij mist visie en de juiste (zakelijke en creatieve) begeleiding.

      /   Reply  / 
  9. daniel

    Ik ben al een paar keer bij een optreden van Thomas berge geweest. Dit is altijd goed geweest.
    Ook al scoort hij tot op heden nog niet echt een hit.
    Behalve cover van gordon.
    Het is na mijn mening een van de betere zangers van NL.
    Hopen dat hij met het nieuwe team dat hij nu heeft betere keuze’s maakt.

      /   Reply  / 
  10. vancraybex marc

    Thomas is een heel knappe jongen waar veel mensen jaloers op zijn. Zijn nummers mogen dan niet direct in de hitparade geraken, maar hij blijft goed zingen. En over zijn kontje… Heel lekker kontje, gewoon een stoer lichaam!!! Ga zo door Thomas. xxx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>