Sabrina Starke werkt aan internationale doorbraak

‘Een rondje om de wereld, dat is eigenlijk mijn echte big dream’

Popsoulzangeres Sabrina Starke werkt hard aan haar internationale doorbraak. Dat blijkt uit een interview dat zij gisteren gaf in de FunX-ochtendshow Start.

Sabrina is realistisch ambitieus: ‘Ik heb een aantal stappen gezet, laat ik zeggen ik heb een aantal zaadjes gepland, zo voelt het voor mij. Het moet nog veel groter en bigger. Een rondje om de wereld, dat is eigenlijk mijn echte big dream. Ik heb zeker nog een lange weg te gaan en geen illusies van ik ben er nu al’.

Volgende week begint Sabrina met de opnames van nieuw materiaal. Geen coverwerk, maar nummers voor een nieuw album dat volgend jaar uitkomt.

‘Ik ben altijd wel aan het zoeken qua sound. Maar waar mijn vorige album Outside The Box best stevig was, ga ik nu toch iets kleiner qua sound. Iets authentieker en waar de stem gewoon meer naar voren komt,’ aldus de zangeres.

Bij ons in Nederland is Sabrina al vijf jaar heel sterk bezig. Haar albums Yellow Brick Road, Bags & Suitcases en Lean On Me (Bill Withers) bereikten de top 10 in de Album Top 100, alleen Outside The Box piekte iets lager, op de 28ste plek.

Drie top 10-albums in vijf jaar is absoluut een meer dan solide basis om ook eens over onze landsgrenzen heen te kijken. De allure, vocale kracht en eigenheid heeft Sarbina er zeker voor, dus met haar hopen we dat het lukt!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sabrina Starke werkt aan internationale doorbraak

  1. Yoshi

    Ze werkt eraan ja.. Maar of het lukt? Ze kan hier beter haar succes storten want dat weet ze al moeilijk te behalen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>