Thema Toppers in Concert 2014 is Made In Holland

Gordon terug bij Toppers als gast • Jubileumeditie van meezingfeest

Het grootste meezingfeest van het jaar Toppers in Concert vindt in mei alweer voor de tiende keer plaats. Het thema van de 2014-editie is Made In Holland.

Om 10 jaar Toppers in Concert te vieren zullen René, Gerard en Jeroen extra feestelijk uitpakken. Maandag is onthuld dat Gordon, die 7 jaar deel uitmaakte van De Toppers, van de partij zal zijn als gast. Naast Goor zijn ook 2 Unlimited en André van Duin inmiddels bevestigd. Later volgen nog veel meer namen.

Thema en dresscode

Het thema voor de komende editie is Made In Holland. De Toppers zijn trots op ons land en trots op het feit dat Nederland al tien jaar massaal warmloopt voor Toppers in Concert. Na enkele internationale thema’s als The Love Boat en 1001 Night ligt het best voor de hand nu eens voor rood, wit, blauw te gaan.

Dat is ook de dresscode, afhangend van je plaats in de Arena. Rood voor de tweede ring, wit voor de eerste ring en blauw voor het veld. Dus geen oranje.

Het is in ieder geval een veel makkelijker kledingvoorschrift dan in voorgaande jaren. Aan het logo te zien, en De Toppers kennende, zullen ze een extra glittertje hier en daar vast niet erg vinden. We zullen het zien als hun webshop online gaat.

Kaartverkoop

Tickets zijn vanaf maandag 16 december te koop via ticketpoint.nl en 0900-0088. Toppers in Concert ondersteunt de publiekscampagne ‘Weet waar je koopt’ en adviseert dringend om kaarten uitsluitend via het officiële kanaal te bestellen.

De website toppersinconcert.nl gaat volgende week online, en je kan Toppers in Concert uiteraard ook sociaal volgen via Facebook en Twitter.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Thema Toppers in Concert 2014 is Made In Holland

  1. Eva

    Het is altijd feest met de Toppers, ik was er ook afgelopen keer bij. Altijd leuke initiatieven, zo ook met de smartphone app.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>