Amerikaanse release Waves van Mr. Probz

Komende week naar Mexico om een nieuwe clip bij Waves te schieten

De hitsong Waves wordt in de Verenigde Staten uitgebracht! Dat onthulde Mr. Probz woensdag op 3FM. De zanger en rapper is de komende week in Mexico om een nieuwe videoclip bij Waves op te nemen voor de internationale markt.

Het wordt een van de serieuzere pogingen van een Nederlandse artiest om in het buitenland door te breken. ‘Daar is een heel traject voor uitgestippeld. Over vier dagen ga ik naar Mexico om een nieuwe clip voor Waves te schieten. Die wordt dan onder meer in Amerika uitgebracht’, aldus Probz.

Hij maakte deze details bekend in de uitzending van het jaaroverzicht van de Mega Top 50, waarin Waves op de zevende plek staat. In de jaarlijst van de Top 40 staat het nummer op de derde plaats, in die van de Single Top 100 op de achtste, en in de iTunes Top 100 van 2013 op de negende plaats.

Probz-Geusebroek-collaboratie

Daarnaast onthulde Mr. Probz dat hij binnenkort met Niels Geusebroek gaat samenwerken. De twee kregen het idee toen ze elkaar spraken bij de finale van The Voice of Holland, waar ze aanwezig waren voor een gastoptreden. ‘Ik ga met hem in de studio zitten en dan zien we wel wat er uitkomt’, aldus Probz.

‘Ik vind hem een erg toffe artiest en hij is ook een goede schrijver’, zei hij over Niels. ‘Het is een kwestie van agenda’s trekken. Het gaat er zeker van komen.’

Update: Preview komende single Mr. Probz (duur: 15 seconden)

[videostrip guid="011963716"]

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Amerikaanse release Waves van Mr. Probz

  1. BéTé

    Ik vind Waves een supermooi nummer…. maar in dit geval slechts de studio-opname. Aan ‘t einde van 2013 een paar liveoptredens van hem gezien op televisie maar dan weet Mr Probz er niks van te bakken. Bijzonder hoe hij niet in staat is om zichzelf in te leven in zijn eigen nummer… het gevoelige is namelijk de kracht van het nummer. Dat komt niet over live.

      /   Reply  / 
  2. Johan van de Velde

    Denk dat Waves internationaal best een kans maakt. Het is een sfeervolle en vooral een ‘eigen’ klinkende track.
    Ik heb Probz maar één keer zien optreden en kreeg een beetje dezelfde indruk als Bé hierboven, maar dacht toen dat dat wellicht te maken had met het feit dat hij het toen als duet zong (met Mitchell Brunings).
    Probz is een sterke zanger, maar als artiest zal het niet makkelijk zijn om het van de Amerikaanse concurrentie te winnen.

      /   Reply  / 
  3. Bingocharts

    Ik geef het best een kans een hit in het buitenland te worden. Ben erg benieuwd.

      /   Reply  / 
  4. Yoshi

    Jammer dat zijn album niet zo als in de stijl van Waves was geworden.

      /   Reply  / 
  5. Runaway

    Even serieus ik wil graag klappen voor deze gast. Waves was een vette track die het zeker ver kan schoppen in op z’n minst Engeland. En nu hoor ik de preview van deze 2de single en die klinkt ook fucking goed. Deze man kan het internationaal best nog goed doen, hij heeft er wel de sound voor.

      /   Reply  / 
    1. Johan van de Velde

      “Even serieus”?
      Wij waren ook serieus hoor, Runaway…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>