Vrienden van Amstel boeren goed, extra shows gepland

Al 40.000 kaarten voor 2015 verkocht, extra avonden aangekondigd

Het zal vrijwel geen enkele popfan ontgaan zijn dat de jaarlijkse concertreeks de Vrienden Van Amstel Live vrijdagavond is losgebarsten in de Rotterdamse Ahoy.

De acht avonden zijn volledig uitverkocht, en ook voor volgend jaar gaat het die kant op. Donderdag startte de verkoop voor de reeks van januari volgend jaar. Binnen een paar uur na de opening werden 40.000 tickets verkocht.

Vanwege de enorme vraag naar kaarten heeft de organisatie besloten om nu al twee extra shows in de verkoop te gooien, namelijk op zaterdag 24 en zondag 25 januari 2015. Daarmee komt het aantal aangekondigde shows (voorlopig) op zes. De andere vier shows vinden plaats op 28 tot en met 31 januari 2015.

Kaarten voor de 2015-editie zijn te krijgen via vriendenvanamstel.nl

Verrassingsacts dit jaar o.a. Borsato, Trijntje, Kane, Waylon & Timor

Gisteravond vond in Ahoy Rotterdam de honderdste show van De Vrienden van Amstel Live plaats. Verrassend was het onaangekondigde optreden van Marco Borsato. Ook de Haagse rockband Kane bleek de eerder aangekondigde sabbatical uitgesteld te hebben om deel te nemen aan de vriendenreeks.

Songfestivalhoop Waylon verscheen onverwacht op het podium met choreograaf en danser Timor Steffens, de veelbesproken nieuwe toyboy van Madonna, om een eerbetoon te brengen aan de legendarische Michael Jackson.

Tijdens deze zestiende editie komen meet dan 100.000 bezoekers naar Ahoy en is een recordaantal artiesten te zien. Variërend van Guus Meeuwis, Racoon, Golden Earring, Miss Montreal en Gers Pardoel tot Nick & Simon, Nielson, Xander de Buisonjé, The Opposites, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en Mr. Probz.

Ook: Glennis Grace en Mr. Probz willen duet opnemen
Ook: Marco Borsato: ‘Frank Boeijen is een god voor me’

Kaarten voor de 2015-editie zijn dus te krijgen via vriendenvanamstel.nl, en op die site is ook de ticketverkoop voor De Vrienden van Amstel Zingen Hun Helden, in Groningen op 31 mei 2014 en Alkmaar op 7 juni 2014, gestart.

Foto: Tribe Company BV iov Amstel Bier

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>