Team up Anouk en Nicky Romero

‘We hebben iets heel tofs en origineels gemaakt’

Het was al bekend dat Anouk met verschillende dj’s werkt aan nieuw materiaal. Eerder viel herhaaldelijk de naam van dj Afrojack. Via Facebook onthulde de zangeres zojuist dat zij momenteel in de studio zit met Nicky Romero.

‘We hebben iets heel tofs en origineels gemaakt’, aldus Nicky tegen RTL Boulevard, ‘Anouk is heel relaxed.’ De samenwerking tussen de twee komt niet helemaal als een verrassing. Vorig jaar zei Nicky al dat er een grote kans was dat hij een nummer met Anouk zou maken. Zij voegen nu de daad bij het woord.

Of, wanneer, en in welke vorm de song uitkomt is onbekend. In maart 2012 verscheen een selfie van Anouk met Afrojack in sociale media, maar tot een release heeft die sessie (nog) niet geleid. Laten we hopen dat het resultaat van de Anouk-Romero-collaboratie niet zo’n meerjarenplan wordt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>