Miss Montreal knalt albumsampler online (video)

Vrijdag komt Irrational uit • Luister naar fragmenten van alle liedjes

Op 28 februari komt Irrational, het vierde studioalbum van Miss Montreal uit. Het belooft een sterke poprockplaat te worden. De albumsampler staat online!

Volgens mij wordt Irrational een beter album dan I Am Hunter uit 2012 en So… Anything Else? uit 2010. Waarom is moeilijk uit te leggen. Een gevoel. Afgaande op de snippets lijken de liedjes melodieuzer, toegankelijker en gevarieerder. Allemaal rond de 3 minuten, lijken ze stuk voor stuk geschikt voor op de radio.

Irrational bevat tien studiotracks waaronder de singles Heavy Heart en Say Heaven, Say Hell (tevens tune van Utopia), plus een live cover van de Mike Oldfield-klassieker Moonlight Shadow. Het artwork is ook erg goed uit de verf gekomen. Een prachtige, energieke foto van frontvrouw Sanne Hans.

Dat Irrational gaat scoren suggereren ook de vroege verkoopcijfers. Op basis van enkel pre-orders staat het album nu al op 119 (momentopname) in iTunes.

Pre-order op Bol: Irrational en op iTunes: Irrational

Miss Montreal: TwitterFacebookInstagramSampler op Youtube

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>