Hit of Shit: Desray – My Heart (video)

#TheHit • Wordt My Heart de eerste complete flop uit de show?

Zondagavond werd de tweede aflevering van The Hit uitgezonden. Het is een talentenshow voor songwriters. Zij pitchen hun liedjes aan bekende artiesten.

Terwijl Waylon met zijn Grasping Song momenteel aan de top in de iTunes-chart staat, gaat het met Desray minder voorspoedig. Zij koos voor My Heart van songwriter Bas Silos. De single is nog niet in de iTunes Top 100 te vinden.

De meningen over de emotionele ballade, en de invulling die Desray er met haar team aan gegeven heeft, zijn verdeeld. Wellicht had zij beter kunnen kiezen voor de eurodance-vibe waar zij in de jaren ’90 groot mee is geworden? Aan de andere kant best begrijpelijk dat Desray eens iets anders wil proberen.

My Heart op iTunes en Spotify

Desray - My Heart

Loading ... Loading ...

The Hit op Twitter en Facebook.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of Shit: Desray – My Heart (video)

  1. Wwzapper

    Ik denk dat dat programma sowieso beter werkt bij mensen die nú ‘hot’ zijn, in plaats van 20 jaar geleden. Bij zulke mensen is er een uitzonderlijk sterk nummer nodig ter compensatie, terwijl iets van Waylon of Eva Simons óók gekocht wordt als het ‘best leuk’ is.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>