Afscheidsconcert Thé Lau en The Scene uitverkocht

Binnen een half uur waren alle kaartjes voor afscheidsconcerten weg

Het afscheidsconcert van The Scene op 17 juni in Paradiso is uitverkocht. Dat melden verschillende media en persdiensten. Om 10.00 uur vanochtend gingen de tickets in de verkoop. Een half uur later waren ze allemaal verkocht.

Het wordt een emotioneel afscheid. Frontman Thé Lau (61) is ongeneeslijk ziek en heeft niet lang meer te leven. De kaarten voor het laatste concert, op 21 juni in de AB in Brussel, gingen gister al in de verkoop en zijn ook uitverkocht.

Op 7 juni staat The Scene voor het eerst op Pinkpop. Die tickets waren al uitverkocht. Op diezelfde dag spelen ook The Rolling Stones op het festival.

Thé Lau was donderdag te gast in de talkshow RTL Late Night van Humberto Tan. Hij sprak openhartig over zijn strijd tegen kanker en het naderende einde. Ook zong hij de Nederlandse popklassieker Iedereen Is Van De Wereld.

• Afscheid Thé Lau en The Scene op Pinkpop en in Paradiso
• Rolling Stones eindelijk bevestigd voor Pinkpop 2014

Interview Thé Lau (duur: 21 minuten)

Iedereen Is Van De Wereld live (duur: 5 minuten)

Foto: Suzanne Bohncke

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>